Ημερίδα για την Άνοια από τον ΑΚΤΙΟ και το ΙΕΚ ΑΛΦΑ




Ο Aktios μαζί με τα ΙΕΚ ΑΛΦΑ διοργάνωσαν δωρεάν Ημερίδα για την Άνοια, για σπουδαστές Εργοθεραπείας, Φυσικοθεραπείας και Νοσηλευτικής. Ο κος Ευάγγελος Μαστοράκης, Τομεάρχης Εργοθεραπείας των ΙΕΚ ΑΛΦΑ, καλωσόρισε τους σπουδαστές και ευχαρίστησε τον Άκτιο για τη συμβολή του, πριν δώσει το λόγο στους σημαντικούς ομιλητές!

1. κος Βασίλης Λύρας, Νευρολόγος και Επιστημονικός Συνεργάτης του Άκτιου: ανέλυσε τις φαρμακευτικές παρεμβάσεις στην Άνοια.

2. Κωστής Προύσκας PhD- Costis Prouskas PhD, Ψυχολόγος, Δρ. Γεροντολογίας, Πρόεδρος & Δ.Σ. του Άκτιου: μίλησε για τη Φροντίδα των Ατόμων με Άνοια.

3. κα Μαριάννα Χήτου, Προϊσταμένη Νοσηλεύτρια του Άκτιου: ανέλυσε τις Νοσηλευτικές Παρεμβάσεις στην 3η Ηλικία.



4. κος Σωτήρης Φωτόπουλος, Φυσικοθεραπευτής στον Άκτιο: ασχολήθηκε με τους τρόπους Φυσικοθεραπευτικής Παρέμβασης στην 3η Ηλικία.

5. κος Στάθης Τρυφωνόπουλος, Ψυχολόγος και Υποδιευθυντής του Άκτιου: πρότεινε δραστηριότητες νοητικής ενδυνάμωσης για Άτομα με Άνοια. Η συμπόρευση του Άκτιου με τα ΙΕΚ ΑΛΦΑ προς όφελος των σπουδαστών συνεχίζεται, μέσω του Προγράμματος Επιδοτούμενων Σπουδών που μόλις ξεκίνησε. Σε αυτό, ο Άκτιος επιδοτεί τις σπουδές των ενδιαφερομένων, προσφέροντάς τους ταυτόχρονα εργασία στις Μονάδες του! *Μην αμελήσετε να ενημερωθείτε…

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.