Η πρώτη δια ζώσης συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Αλίμου
Tην Τετάρτη 29 Σεπτεμβρίου 2021 στις 19:00 θα διεξαχθεί δια ζώσης, κεκλεισμένων των θυρών, στην αίθουσα συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου (οδός Φαν Βάικ & Λεωφ. Ποσειδώνος) η 13η δημόσια τακτική συνεδρίαση, αποκλειστικά για πλήρως εμβολιασμένους ή νοσήσαντες το τελευταίο εξάμηνο και με τηλεδιάσκεψη για όσους δεν πληρούν τις προϋποθέσεις (υβριδική συνεδρίαση). Τα θέματα που θα συζητηθούν:

1ο ΘΕΜΑ Η με αριθμό 461/2021 Απόφαση του Μονομελούς Πρωτοδικείου Αθηνών (Τμήμα Περιουσιακών Διαφορών – Εργατικά). (απόφ. Ο.Ε.).


Σημαντική παρέμβαση Κονδύλη στο συνέδριο της ΚΕΔΕ: Οι Αποκεντρωμένες είναι η ντροπή της Ελληνικής δημόσιας διοίκησης
2ο ΘΕΜΑ Ανάκληση του υπ’ αρ. 18064/14.9.2017 εγγράφου, λόγω ψευδούς υπεύθυνης δηλώσεως του αιτούντος.

3ο ΘΕΜΑ Ανάθεση σε δικηγόρο του χειρισμού της Αγωγής των Ευ.Τσαμήτα και Γ.Σκόρδου κατά του Δημάρχου Αλίμου, της Διευθύντριας Τ.Υ. και του Προϊσταμένου του Τμήματος Υπηρεσίας Δόμησης ενώπιον του Πολυμελούς Πρωτοδικείου Αθηνών (Α.Κ.Δ. 2847/2021) (απόφ. Ο.Ε.)

4ο ΘΕΜΑ Πρόταση εξωδικαστικού συμβιβασμού της εταιρείας με την επωνυμία «ΚΥΡΙΑΚΗ και ΚΩΝ/ΝΟΣ ΒΡΕΤΤΑΚΟΣ ΕΙΣΑΓΩΓΕΣ ΕΞΑΓΩΓΕΣ ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ – ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ». (απόφ. Ο.Ε.).

5ο ΘΕΜΑ Κοπή ή μη δύο (2) δέντρων ευκαλύπτου εντός του χώρου του γηπέδου των Τραχώνων.

6ο ΘΕΜΑ Κοπή ή μη ενός (1) δέντρου λεύκας επί της οδού Δωδεκανήσου 53.

7ο ΘΕΜΑ Κοπή ή μη ενός (1) δέντρου φίκου αυστραλιανού επί της οδού Ανεμώνων 45.

8ο ΘΕΜΑ Κοπή ή μη ενός (1) δέντρου gold crest επί της οδού Κίμωνος 14.

9ο ΘΕΜΑ Κοπή ή μη μιας (1) κουκουναριάς επί της οδού Τυρταίου 18.

10ο ΘΕΜΑ Επιβολή προστίμου για την παράνομη τοποθέτηση διαφημιστικών επιγραφών του Ν. 2946/2001 επί των οδών Ηρώος Μάτση & Λεωφ. Βουλιαγμένης αρ. 552.

11ο ΘΕΜΑ Επιβολή προστίμου για την παράνομη τοποθέτηση διαφημιστικών επιγραφών του Ν. 2946/2001 σε κοινόχρηστους δημοτικούς χώρους του Δήμου Αλίμου.

12ο ΘΕΜΑ Έγκριση παράτασης μισθώσεων ακινήτων.

13ο ΘΕΜΑ Έγκριση κάλυψης εξόδων απόρων δημοτών ή κατοίκων.

14ο ΘΕΜΑ Έκτακτη επιχορήγηση από Δήμο Αλίμου Τριάντα χιλιάδων ευρώ (30.000€) προς το Ν.Π.Δ.Δ Σχολική Επιτροπή Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Δήμου Αλίμου.

15ο ΘΕΜΑ Παράταση αναστολής έκδοσης οικοδομικών αδειών και εκτέλεσης οικοδομικών εργασιών στην εκτός σχεδίου του εγκεκριμένου ρυμοτομικού σχεδίου περιοχή “Τρουμπάρι” (απόφ. ΕΠΖ).

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

X