«Ζόρικη Τραμπζονσπόρ»




Γράφει ο Λάμπρος Γκαραγκάνης

Τα πιο έγκυρα προγνωστικά nba!

Τραμπζονσπόρ – Ρόμα:

 Η τελευταία τρύπα της φλογέρας στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο, το νεοσύστατο Europa Conference League, είναι η ελπίδα διάκρισης εκτός Ιταλίας για τη Ρόμα τη φετινή χρονιά. Νέα αρχή, με τον Ζοσέ Μουρίνιο στον πάγκο, και με το βλέμμα στην εκκίνηση της ιταλικής Serie A με τη Φιορεντίνα στις 22/8. Είναι το πρώτο επίσημο παιχνίδι για τους φιλοξενούμενους την τρέχουσα σεζόν, σε αντίθεση με την Τραμπζονσπόρ που ήδη έχει 2 παιχνίδια στη διοργάνωση (πρόκριση επί της Μόλντε στον 3ο γύρο) και απολύτως επιτυχημένο ντεμπούτο στην εγχώρια Super Lig (διέλυσε τη Μαλάτιασπορ με 5-1 εκτός).



Στην προηγούμενη φάση, είναι η αλήθεια, ότι οι γηπεδούχοι πήγαν να βάλουν τα χέρια τους και να βγάλουν τα μάτια τους. Στο 3-3 εντός προηγήθηκαν τρεις φορές, έχασαν πέναλτι στο τέλος με τον Μπακασέτα και αν ίσχυε ο κανονισμός του εκτός έδρας γκολ θα είχαν αποκλειστεί. Στη Νορβηγία πάλι προηγήθηκαν και δέχτηκαν την ισοφάριση (1-1 τελικό) στο 90’+7′. Χρειάστηκαν τα πέναλτι (επικράτησαν με 4-3), ώστε να βρεθούν στα play off κόντρα στη Ρόμα.

Οι Ιταλοί συνθέτουν ένα νέο σύνολο με διαφοροποίηση στη θέση του γκολκίπερ (ήρθε ο Ρουί Πατρίσιο από τη Γουλβς), ενισχύθηκαν με τον Έιμπραχαμ από την Τσέλσι (δεν θα είναι έτοιμος ο νέος επιθετικός τους) και τον Μουρίνιο να παλεύει να διατηρήσει σε υψηλό επίπεδο την καριέρα του. Έχοντας αρκετές λανθασμένες επιλογές, επαγγελματικά, τα τελευταία χρόνια (όπως η Τότεναμ). Η επίθεση της Τραμπζονσπόρ, με Ενγουακέμε, Μπακασέτα, Ζερβινιό και Ντζανινί, θα ζορίσει τους Ιταλούς. Αμφίρροπο ζευγάρι για την πρόκριση, στο εντός οι Τούρκοι μπορούν να δημιουργήσουν αναταραχή. Θα πονταριστεί η νίκη τους σε ημίχρονο και τελικό ξεχωριστά.

Διαβάστε περισσότερα προγνωστικά Conference League στο Foxbet.

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.