Aπειλεί με μηνύσεις ο Κωνσταντάτος όσους αμφισβητούν ότι υπάρχει οργανωμένο σχέδιο εμπρηστών, στην Αργυρούπολη




Πολλά νεύρα έχει ο δήμαρχος Ελληνικού-Αργυρούπολης και πρόεδρος του ΣΠΑΥ, Γιάννης Κωνσταντάτος ο οποίος απειλεί με μηνύσεις πολίτες που αμφισβητούν ότι υπάρχει οργανωμένο σχέδιο εμπρηστών με μηχανισμούς στο βουνό. Να θυμίσουμε ότι μέσα σε λίγες μέρες η ομάδα Εθελοντών Δασοφύλαξης της Αργυρούπολης εντόπισε κάτω από ένα μαξιλάρι τοποθετημένο στην βάση ενός πεύκου δύο γκαζάκια γεμάτα και ένα μεγεθυντικό κάτω από ξερά χόρτα. Ειδικά στην περίπτωση με τα γκαζάκια, ο κύριος Κωνσταντάτος από την πρώτη στιγμή έκανε λόγο για εμπρηστικό μηχανισμό. Όπως μαθαίνουμε από αξιόπιστες αστυνομικές πηγές, οι αρχές δεν αντιμετωπίζουν τα δύο περιστατικά ως απόπειρες εμπρησμού και ειδικά στην περίπτωση με τα γκαζάκια δεν υπάρχει καμία αναφορά στην έρευνα ότι πρόκειται για εμπρηστικό μηχανισμό όπως λέει ο δήμαρχος.

Πληθαίνουν λοιπόν και τα ερωτηματικά των πολιτών: “Ποιος βρήκε τα γκαζάκια;”, “Πού είναι ο μηχανισμός πυροδότησης;” και πολλά ακόμα.
Σε όλα αυτά ο κ. Κωνσταντάρος απαντά με απειλές για μηνύσεις, νεύρα και μεγάλη ενόχληση.
Είναι γνωστό ότι έχει δυσανεξία στην κριτική, αλλά να θίγεται προσωπικά και να εκνευρίζεται επειδή οι πολίτες αμφισβητούν, σκέφτονται και ζητάνε απαντήσεις, πάει πολύ. Θα έλεγε κανείς ότι έχει κάτι να κρύψει, αν δεν ήξερε το οξύθυμο του χαρακτήρα του. Σε κάθε περίπτωση, του συνιστούμε κι εμείς, όπως και οι δημότες του, περισσότερη ψυχραιμία…



Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.