Στο Νεκροταφείο Αγίου Δημητρίου την Τρίτη η κηδεία του Ηλία Φωτεινάκη




H ανακοίνωση της παράταξης της Μαρίας Ανδρούτσου ΑλλάΖΟΥΜΕ την ΠΟΛΗ:

Σαν κεραυνός εν αιθρία έπεσε, παραμονές του Δεκαπενταύγουστου, η είδηση του θανάτου του Ηλία Φωτεινάκη.
Εντελώς ξαφνικά, ένας άνθρωπος δραστήριος, γεμάτος ζωή, με ενεργή παρουσία στα κοινά της πόλης μας, αλλά και ευρύτερα στα αθλητικά δρώμενα, εγκατέλειψε τα εγκόσμια, σκορπίζοντας θλίψη στην οικογένειά του, στους φίλους και στους συνεργάτες του.
Ο Ηλίας γεννήθηκε το 1966 στον Άγιο Δημήτριο, όπου και έμενε. Μαθήτευσε στο 5ο Δημοτικό και στο 2ο Γυμνάσιο. Η εκπαίδευση του συνεχίστηκε στο 1ο Τ.Ε.Λ. Αγίου Δημητρίου, από όπου αποφοίτησε με πτυχίο στο «Μηχανολογικό τομέα».
Το 1985 εισήχθη, κατόπιν εξετάσεων, στις τάξεις του Πολεμικού Ναυτικού με το βαθμό του Διόπου. Υπηρέτησε σε Πολεμικά Πλοία με τα καθήκοντα του Γενικού Διαχειριστή, καθώς και σε Ναυτικές μονάδες ως Τμηματάρχης Εφοδιασμού. Του απονεμήθηκαν τα μετάλλια «Ευδόκιμου Υπηρεσίας» Β΄& Α΄ τάξεως.
Αποστρατεύτηκε το 2012 με τον βαθμό του Υποπλοιάρχου.
Το 2010 εκλέχτηκε μέλος του Δ.Σ. της Ε.Σ.ΚΑ.Ν.Α. και συμμετείχε στην Επιτροπή Διεξαγωγής Πρωταθλημάτων Καλαθοσφαίρισης.
Διατέλεσε μέλος Δ.Σ. του Α.Ο. «ΔΑΦΝΗ» Αγίου Δημητρίου (2005 – 2015) από τις θέσεις του Αντιπροέδρου και του Γενικού Αρχηγού Καλαθοσφαίρισης.
Κατά την περίοδο 2017-19 εκπροσώπησε τον Γ.Σ. «Κρόνος» Αγίου Δημητρίου, στα θεσμικά όργανα της Ε.Ο.Κ. και Ε.Σ.ΚΑ.Ν.Α
Στις Δημοτικές Εκλογές του 2014 και του 2019 ήταν υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος με το συνδυασμό “ΑλλάΖΟΥΜΕ την ΠΟΛΗ”.
Υπήρξε μέλος Δ.Σ., του Οργανισμού Πολιτισμού, Αθλητισμού & Περιβάλλοντος (Ο.Π.Α.Π) και μέλος της Αθλητικής Επιτροπής του Δήμου (2014–2017), καθώς και μέλος της Συντονιστικής Επιτροπής της «Ειρηνοδρομίας 2017».
Όλοι όσοι και όσες τον γνωρίσαμε, ως φίλο, συνεργάτη και συνοδοιπόρο στα δημοτικά μας πράγματα, κρατάμε ανεξίτηλα στη μνήμη μας τον άξιο, δραστήριο, πρόσχαρο και χαμογελαστό Ηλία και εκφράζουμε τα βαθύτατα συλλυπητήριά μας στη γυναίκα του Ειρήνη και στους δύο του γιους.
Θα τον θυμόμαστε πάντα.

Η κηδεία του Ηλία Φωτεινάκη θα γίνει την Τρίτη 17 Αυγούστου 2021 και ώρα 11:00 από το Νεκροταφείο Αγίου Δημητρίου.
Η οικογένεια του εκλιπόντος, ευχαριστεί όλους όσοι συμμετέχουν στο πένθος της και παρακαλεί, αντί για στεφάνι να κατατεθεί σχετική προσφορά στο ΚΕΕΠΕΑ “Ορίζοντες”.



Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.