Στη Βάρκιζα θα γραφτεί ο επίλογος του 1st Interwetten FIBA 3×3 Greece Tour




Στο πλακόστρωτο στην κεντρική πλατεία της Βάρκιζας θα γραφτεί στις 3-4-5 Σεπτεμβρίου ο επίλογος του 1st Interwetten FIBA 3×3 Greece Tour.

Εκεί παρά θίν’ αλός, σε ένα μαγευτικό τοπίο θα φιλοξενηθεί το τέταρτο και τελευταίο τουρνουά της διοργάνωσης που καθιερώνεται ως κορυφαίο γεγονός της ατζέντας του αθλήματος, μόλις λίγες ημέρες μετά την παρθενική παρουσία του στο επίσημο πρόγραμμα των Ολυμπιακών Αγώνων του Τόκιο.

Ο Δήμος Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης παίρνει τη σκυτάλη από το Ηράκλειο, την Πρέβεζα και τον Πειραιά για να βάλει το υστερόγραφο στη διοργάνωση και να αποτελέσει σημείο αναφοράς στο αθλητικό και δη το μπασκετικό γίγνεσθαι.

Αυτό άλλωστε επισήμανε ο Δήμαρχος Γρηγόρης Κωνσταντέλλος σε μήνυμα του ενόψει του Τουρνουά με το οποίο θα πέσει κιόλας η αυλαία του 1st Interwetten FIBA 3x3 Greece Tour. «Στο μαγευτικό τοπίο της παραλίας Βάρκιζας διεξάγεται μία πολύ σημαντική αθλητική διοργάνωση, το 1ο FIBA 3x3 Greece Tour, με τη συμμετοχή πολλών αστεριών του αθλήματος, αλλά και όλους τους συμπολίτες μας που θέλουν να περάσουν ένα ξεχωριστό, αθλητικό τριήμερο» τόνισε ο κ. Κωνσταντέλλος. Και συμπλήρωσε, δίνοντας το στίγμα της φιλοδοξίας και της προσδοκίας όλων όσοι εμπλέκονται σε αυτή την υπόθεση: «Ο Δήμος Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης προάγει τις αθλητικές δραστηριότητες σε κορυφαίο επίπεδο και στεκόμαστε αρωγοί σε κάθε θετική ενέργεια που έχει στόχο να φέρει όλους, αλλά ειδικότερα τους νέους πιο κοντά στον αθλητισμό. Θέλω να συγχαρώ όλους όσοι εργάζονται για να γίνει πραγματικότητα μία τόσο σημαντική διοργάνωση και σας περιμένουμε όλους, αθλητές και θεατές, να περάσουμε ένα αθλητικό τριήμερο στην πανέμορφη Βάρκιζα».



Ηράκλειο, Πρέβεζα, Πειραιάς, Βάρκιζα

Η αυλαία του 1st FIBA 3×3 Greece Tour θα ανοίξει στο Ηράκλειο, με επόμενους σταθμούς την Πρέβεζα, τον Πειραιά και τη Βάρκιζα.

Το πρώτο Τουρνουά θα διεξαχθεί στο Παγκρήτιο Στάδιο του Ηρακλείου στις 20-21-22 Αυγούστου, με συνδιοργανωτή τον Δήμο Ηρακλείου και με την υποστήριξη της ΕΚΑΣΚ.

Τη σκυτάλη θα πάρει στις 24-25-26 Αυγούστου η Πρέβεζα με χώρο διεξαγωγής την προβλήτα του λιμανιού και με συνδιοργανωτές τον Δήμο Πρέβεζας και την Περιφέρεια Ηπείρου.

Θα ακολουθήσει η τελική φάση του Τουρνουά στις 27-28-29-30 Αυγούστου στον προαύλιο χώρο του Δημοτικού Θεάτρου Πειραιά, με συνδιοργανωτή τον Δήμο Πειραιά.

Στους τελικούς της τελευταίας ημέρας αυτού του γύρου θα συμμετάσχουν οι φιναλίστ από το Ηράκλειο, την Πρέβεζα και τον Πειραιά με έπαθλο την πρόκριση στο 3x3 Unites Challenger που θα διεξαχθεί στην Ουτρέχτη της Ολλανδίας στις 18-19-20 Σεπτεμβρίου.

Η επόμενη και τελευταία πράξη του 1ου FIBA 3×3 Greece Tour θα ανέβει στις 3-4-5 Σεπτεμβρίου στη σκηνή της κεντρικής πλατείας της Βάρκιζας, με συνδιοργανωτή τον Δήμο Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης.

Μέσω αυτού του Τουρνουά θα δοθεί μια wild card συμμετοχής στο 3x3 Unites Challenger, ενώ η αυλαία θα πέσει με τη διεξαγωγή του All Star Game και πολλών συναρπαστικών και ελκυστικών διαγωνισμών.

Oλες οι πληροφορίες σχετικά με τη διοργάνωση του 1ου FIBA 3×3 Greece Tour είναι διαθέσιμες στην επίσημη ιστοσελίδα της διοργάνωσης, στον σύνδεσμο https://www.greece3x3.gr όπως επίσης και στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης (www.facebook.com/greece3x3 και www.instagram.com/greece3x3)

Χορηγοί, υποστηρικτές και δωροθέτες

Χρυσός χορηγός του πρώτου FIBA 3×3 Greece Tour είναι η εταιρεία INTERWETTEN.

Επίσημος υποστηρικτής στον τομέα των ιατρικών υπηρεσιών ο Όμιλος Διαγνωστικών Κέντρων AFFIDEA.

Μεγάλος χορηγός μεταφορών και logistics η εταιρεία M&M MILITZER & ΜUNCH.

Επίσημος χρονομέτρης και δωροθέτης η WELDER & CHRONO TEAM.

Μεγάλος χορηγός και δωροθέτης ο εκπαιδευτικός Οργανισμός ΟΜΗΡΟΣ.

Μεγάλος χορηγός υπηρεσιών φυσικοθεραπείας η εταιρεία ΦΥΣΙΟΛΥΣΙΣ του Παναγιώτη Παγώνη.

Μεγάλος χορηγός στον τομέα αθλητικού υλικού η εταιρεία MOLTEN.

Μεγάλος δωροθέτης ο εκδοτικός οίκος ΚΑΚΤΟΣ.

Yποστηρικτές τεχνικών υπηρεσιών οι εταιρείες ΑRON CORP και CROWN lift trucks.

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.