O αθλητής της χειροπάλης Γιώργος Ρασσιάς και ο γιος του νεκροί στο φοβερό τροχαίο στη Βουλγαρία (ΕΙΚΟΝΕΣ)




Συγκλονισμένος είναι ο χώρος την ελληνικής χειροπάλης, από τη είδηση του θανάτου του Γιώργου Ρασσιά και του γιου του σε τροχαίο δυστύχημα στη Βουλγαρία.

O Γιώργος Ρασσιάς τον περασμένο Ιούλιο, μετά από 15 μήνες σκληρής προπόνησης είχε κερδίσει 2 χρυσά και 2 αργυρά μετάλλια στους Πανελλήνιους Αγώνες Χειροπάλης.

Η ανακοίνωση της Ελληνικής Ομοσπονδίας Χειροπάλης – Hellenic Armwrestling Federation ΕΟΧΕΙ

Με θλίψη αποχαιρετά σύσσωμη η οικογένεια της χειροπαλης τον και αθλητή και φίλο Γιώργο Ρασσιά που έχασε την ζωή του μαζί με τον γιό του σε τροχαίο δυστύχημα καλό παράδεισο να έχεις φίλε μας κουράγιο στην οικογένεια



Το μοιραίο συμβάν, σύμφωνα με βουλγαρικά ΜΜΕ, σημειώθηκε στον δρόμο που οδηγεί στο φαράγγι της Κρέσνας. Η οικογένεια Ρασσιά, που τα τελευταία χρόνια διέμενε μόνιμα στην Αττική, είχε μεταβεί στη γείτονα χώρα για διακοπές, όταν το ΙΧ όχημά τους συγκρούστηκε πλαγιομετωπικά με νταλίκα. Όπως μεταδίδουν τα τοπικά ΜΜΕ, το δυστύχημα πιθανόν προκλήθηκε όταν το ΙΧ εισήλθε στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας. Ο οδηγός του φορτηγού ισχυρίστηκε στην κατάθεσή του πως δεν υπήρχε τρόπος για να αποφευχθεί η σφοδρή σύγκρουση.

Ο Γ. Ρασσιάς και ο γιος του, που έχασαν τη ζωή τους, επέβαιναν στα μπροστινά καθίσματα του αυτοκινήτου, ενώ οι δύο γυναίκες ήταν στις πίσω θέσεις. Σύμφωνα με πληροφορίες, η κατάσταση της υγείας της συζύγου είναι σοβαρή, καθώς βρίσκεται σε κώμα, ενώ η κόρη έχει υποστεί σοβαρό τραυματισμό στη λεκάνη.

Από το τροχαίο διακόπηκε για ώρες η κυκλοφορία στο φαράγγι της Κρέσνας, προκαλώντας μεγάλο κυκλοφοριακό πρόβλημα στον κεντρικό δρόμο Ε79, καθώς σχηματίστηκαν μεγάλες ουρές οχημάτων. Πηγή: lakonikos.gr φωτο: viaranews.com, nova.bg

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.