H έκκληση πρώην ποδοσφαιριστή του Ολυμπιακού για το τροχαίο με εγκατάλειψη στη Βουλιαγμένη




Ο πρώην παίκτης του Ολυμπιακού, Vladimír Weiss, απευθύνει έκκληση μέσω του Gazzetta σε όποιον γνωρίζει κάτι σχετικά με το τροχαίο με εγκατάλειψη που έγινε στη Βουλιαγμένη στις 21 Ιουλίου, στο οποίο σκοτώθηκε ο Νίκος Κ. 21 ετών.

Ο ποδοσφαιριστής της Σλόβαν Μπρατισλάβας ανέφερε πως γνωρίζει πολύ καλά την μητέρα του άτυχου νεαρού, καθώς τους συνδέει μια στενή φιλία από τότε που αγωνιζόταν στον Ολυμπιακό, και μάλιστα συναντήθηκαν πριν από μερικές ημέρες όταν ήρθε στην Ελλάδα για να αγωνιστεί κόντρα στους ερυθρόλευκους.

«Όλα αυτά τα χρόνια ήμασταν σε επαφή. Είχα γνωρίσει τον γιο της όταν ήταν 13-14 ετών. Ήταν μάλιστα φίλος του Ολυμπιακού, πολύ καλό παιδί», αναφέρει χαρακτηριστικά ο παίκτης δηλώνοντας συγκλονισμένος από το γεγονός.

«Ήταν η κοπέλα που πρόσεχε τα σκυλιά μου όταν βρισκόμουν στην Αθήνα. Όταν έφυγα για το Κατάρ, τα άφησα σ’ εκείνη. Όλα αυτά τα χρόνια ήμασταν σε επαφή. Είχα γνωρίσει τον γιο της όταν ήταν 13-14 ετών. Ήταν μάλιστα φίλος του Ολυμπιακού, πολύ καλό παιδί», τονίζει.



Έκκληση σε όποιον μπορεί να βοηθήσει
«Την είδα προ ημερών, όταν ταξιδέψαμε στην Ελλάδα για το πρώτο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό, και μου είπε τα τραγικά νέα. Μου ανέφερε ότι μέσα στο αυτοκίνητο, ένα μαύρο Audi, το οποίο χτύπησε τον γιο της, ήταν ένας άνδρας και μία κοπέλα. Επίσης ότι τρεις τουρίστες είδαν το συμβάν. Η αστυνομία μέχρι σήμερα δεν έχει εντοπίσει ποιοι μπορεί να ήταν αυτοί που σκότωσαν τον γιο της. Αν κάποιος έχει δει κάτι, αν κάποιος μπορεί να βοηθήσει να βρεθούν οι ένοχοι, θα ήταν πολύ σημαντικό για τη φίλη μου», καταλήγει ο Βάις.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Αστυνομίας:

«Την Τετάρτη 21-7-2021 και περί ώρα 21:40’, στη Λ. Ποσειδώνος, στο ύψος της οδού Θησέως, ρεύμα κυκλοφορίας προς Πειραιά, περιοχή Δήμου Βάρης-Βούλας-Βουλιαγμένης, σημειώθηκε θανατηφόρο τροχαίο δυστύχημα, στο οποίο ενεπλάκησαν μία δίκυκλη μοτοσυκλέτα και ένα άγνωστο Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, μαύρου χρώματος πιθανόν μάρκας AUDI, το οποίο φέρει υλικές ζημιές στο οπίσθιο τμήμα του και ο οδηγός αυτού εγκατέλειψε το σημείο του δυστυχήματος. Παρακαλείται όποιος γνωρίζει οτιδήποτε σχετικά με το ανωτέρω όχημα και τον οδηγό αυτού, να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με το Α’ Τμήμα Τροχαίας Νοτιοανατολικής Αττικής στα τηλέφωνα 210-9608017 και 210-9608000». Πηγή: gazzetta.gr

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.