Bάρη: Το τελευταίο αντίο στον Νίκο που σκοτώθηκε στη Βουλιαγμένη




Όλη η νεολαία της Βάρης αποχαιρέτησε χθες το μεσημέρι τον Νίκο Κ. που σκοτώθηκε σε ηλικία 21 ετών σε τροχαίο δυστύχημα, το βράδυ της Τετάρτης 21 Ιουλίου, στη λεωφόρο Ποσειδώνος, στη Βουλιαγμένη. Από νωρίς οι φίλοι του νεαρού ντελιβερά είχαν συγκεντρωθεί έξω από τον Ιερό Ναό των Εισοδίων της Θεοτόκου, στη Βάρη, με τις μηχανές τους, ντυμένοι στα μαύρα, για να πουν το τελευταίο αντίο στο φιλαράκι τους.

Όσοι τον γνώριζαν μόνο καλά λόγια έχουν για το χαμογελαστό και ευγενικό παιδί που μαζί με τη μητέρα του βοηθούσαν τα αδέσποτα του δήμου. “Τα 3Β πενθούμε την απώλεια του αγαπημένου μας παιδιού. Θα σε θυμόμαστε πάντα σαν το παιδάκι με τα σγουρά μαλλάκια συνοδηγός στο αυτοκίνητο της μαμάς του για να ταΐσετε αδέσποτα κι αργότερα σαν έναν πάντα χαμογελαστό, ευγενικό νεαρό που καμαρώναμε για την φιλευσπλαχνία και την προσφορά του. Αντίο αγαπημένο μας παιδί! Η ζωή είναι πολύ άδικη”

Ο Νίκος εργαζόταν στο Popay cafe, στη Βάρη. Στο μαγαζί είναι συγκλονισμένοι από τον άδικο χαμό του:

“Ο Νικολάκης μας… Το ποπαυ πενθεί την απώλεια ενός μέλους της οικογένειάς του.
Ένα εξαίρετο παιδί με ευγένεια ψυχής.
Έφυγες από κοντά μας για ένα μεγάλο ταξίδι,για να γίνεις ο φύλακας Άγγελος μας.
Τέσσερα χρόνια δίπλα σου μας διδαξες και μάθαμε πολλά , παρα το νεαρό της ηλικίας σου…
Σε ευχαριστούμε πολύ γίγαντα της καρδιάς μας θα είσαι για πάντα εδώ…!”



Στο μεταξύ δεν υπάρχει προς το παρόν καμία εξέλιξη στις έρευνες για τον εντοπισμό του ΙΧ που ενεπλάκη στο τροχαίο που του στοίχισε τη ζωή. Η ανακοίνωση της ΕΛΑΣ: Την Τετάρτη 21-7-2021 και περί ώρα 21:40’, στη Λ. Ποσειδώνος, στο ύψος της οδού Θησέως, ρεύμα κυκλοφορίας προς Πειραιά, περιοχή Δήμου Βάρης – Βούλας –Βουλιαγμένης, σημειώθηκε θανατηφόρο τροχαίο δυστύχημα, στο οποίο ενεπλάκησαν μία δίκυκλη μοτοσυκλέτα και ένα άγνωστο Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, μαύρου χρώματος πιθανόν μάρκας AUDI, το οποίο φέρει υλικές ζημιές στο οπίσθιο τμήμα του και ο οδηγός αυτού εγκατέλειψε το σημείο του δυστυχήματος.
Παρακαλείται όποιος γνωρίζει οτιδήποτε σχετικά με το ανωτέρω όχημα και τον οδηγό αυτού, να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με το Α’ Τμήμα Τροχαίας Νοτιανατολικής Αττικής στα τηλέφωνα 210-9608017 και 210-9608000.

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.