Δήμος Αγίου Δημητρίου: Ξεκινάει η 3η περίοδος των “Παιχνιδοδιακοπών”




Αγαπητοί γονείς,

Σας ευχαριστούμε πολύ που και φέτος, εγγράψατε τα παιδιά σας στο πρόγραμμα “Παιχνιδοδιακοπές” που διοργανώνει ο Ο.Π.Κ.Α.Π. του Δήμου Αγίου Δημητρίου. Aναλυτικό ενημερωτικό σημείωμα του προγράμματος της 3ης περιόδου που ξεκινάει τη Δευτέρα 23-8-2021, αντίγραφο του οποίου θα λάβετε και στο σχολείο υποδοχής, μπορείτε να δείτε …ΕΔΩ. Παρακαλείσθε να προσκομίσετε τα ακόλουθα έγγραφα, κατα την προσέλευση σας στο κέντρο υποδοχής:

  • Βάσει των πρόσφατων οδηγιών λειτουργίας των θερινών camp απασχόλησης, απαιτείται η προσκόμιση έντυπης βεβαίωσης self test του παιδιού  μεσω της πλατφορμας που ίσχυε για σχολική κάρτα (με αρνητικό αποτέλεσμα), κάθε Δευτέρα πρωί κατα την πρωινή παράδοση του παιδιού.
  • Συγκεντρωτική υπεύθυνη δήλωση συμμετοχής στις εκδρομές, την οποία μπορείτε να βρείτε …ΕΔΩ.  (Σε περίπτωση που δεν διαθέτετε εκτυπωτή, θα βρειτε αντίγραφα στον χώρο υποδοχής του σχολείου).
  • Πρωτότυπες ιατρικές γνωματεύσεις, καθώς και
  • Αποδείξεις πληρωμής (καταθετήρια) όσων δεν έχουν λάβει τις εξοφλητικές αποδείξεις τους από τον Ο.Π.Κ.Α.Π.

Mην αμελήσετε την προσκόμιση των εν λόγω εγγράφων – την 1η μέρα – κατα την παράδοση ή παραλαβή των παιδιών σας, καθώς δεν θα καταστεί δυνατή η παραμονή του παιδιού στον χώρο και η συμμετοχή του στο πρόγραμμα, χωρίς αυτά.



Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.