“Σκηνή έπαυλη”: Χωράει 11 κρεβάτια, ζυγίζει 57 κιλά και κοστίζει 1.500 δολάρια
Γνωρίστε την σκηνή Ultimate Alaknak της Cabela. Μία ‘έπαυλη’ που έχει περισσότερο χώρο από ότι μπορείτε να φανταστείτε. Η σκηνή Alaknak μπορεί να στεγάσει μέχρι και 11 άτομα και έχει διαστάσεις 4 μέτρα επί 8 μέτρα. Όπως φαντάζεστε, μπορεί να μείνει μία ολόκληρη οικογένεια μέσα στην σκηνή ή μπορείτε να φιλοξενήσετε και μερικούς σας φίλους.

Το μόνο μειονέκτημα είναι πως χρειάζεται αρκετό χρόνο για να στηθεί. Εκτός από το μεγάλο της μέγεθος, η σκηνή είναι φτιαγμένη από πολύ υψηλής ποιότητας υφάσματα, με αποτέλεσμα να είναι πολύ ανθεκτική στις άσχημες καιρικές συνθήκες.


Το τρίγωνο της λάσπης: Αυτοί βρίσκονται πίσω από την επιχείρηση συκοφάντησης του Ανδρέα Κονδύλη

Η σκηνή είναι χωρισμένη σε διάφορα τμήματα και έχει είσοδο και έξοδο, με στέγασμα που προστατεύει ενάντια στην βροχή, το χιόνι και τα έντομα. Χωράνε περίπου 11 κρεβάτια στην κυρίως περιοχή αλλά μπορεί κανείς να χρησιμοποιήσει το εσωτερικό της σκηνής όπως θέλει.

Η μεγάλη σκηνή έχει και ένα φερμουάρ στο δάπεδο για να μπορέσετε να φέρετε φούρνο μέσα και να μπορέσετε να μαγειρέψετε.

Όλοι οι τοίχοι είναι εξοπλισμένο με παράθυρα που σημαίνει πως θα μπορείτε να ρίξετε μία ματιά προς τα όμορφα τοπία. Η σκηνή έχει αναδιπλούμενα ράφια για να γλιτώνετε χώρο και τσέπες για όλων των ειδών τον εξοπλισμό. Κοστίζει $1,499 και ζυγίζει 57 κιλά. Μπορεί να είναι λίγο ακριβή αλλά σίγουρα αξίζει τα χρήματά της! Πηγή: i-diakopes.gr

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.