Περισσότερα από 500 παιδιά φιλοξενήθηκαν με ασφάλεια στο καμπ του δήμου Αλίμου
Ολοκληρώνεται σήμερα με μεγάλη επιτυχία το πρόγραμμα του Δήμου Αλίμου «Καλοκαίρι στην πόλη 2021» (παιδικό καμπ).
Ήταν ένα από τα πιο απαιτητικά εγχειρήματα που σχεδιάστηκε και υλοποιήθηκε από τη Δημοτική Αρχή την περίοδο της υγειονομικής κρίσης.
“Σε μια εξαιρετικά δύσκολη συγκυρία, καταφέραμε να φιλοξενήσουμε με ασφάλεια και επιμέλεια περισσότερα από 500 παιδιά” δήλωσε ο δήμαρχος Ανδρέας Κονδύλης.
“Η καθημερινότητά τους έπρεπε να ισορροπεί μεταξύ ψυχαγωγίας, παιχνιδιού, εκπαίδευσης και υγειονομικών πρωτοκόλλων, κατάσταση ιδιαίτερα περίπλοκη, με πολλές οργανωτικές ευθύνες.
Οι 5 αυτές εβδομάδες, όμως, ήταν για όλα τα παιδιά ένα όμορφο ταξίδι γεμάτο με αγαπημένα αθλήματα, μουσική, θεατρικό παιχνίδι, εικαστικά… Τα παιδιά ταξίδεψαν στην τέχνη, τον αθλητισμό, το σύμπαν, το περιβάλλον και τα βιβλία. ΕΜΑΘΑΝ νέα ομαδικά παιχνίδια, ΓΝΩΡΙΣΑΝ καινούρια υλικά, ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΣΤΗΚΑΝ, αλλά κυρίως ΕΠΑΙΞΑΝ!
Τηρώντας συστηματικά όλα τα μέτρα ασφαλείας, χωρίς να τους στερήσουμε τη χαρά του παιχνιδιού, καταφέραμε όλοι μαζί να φτάσουμε στο τέλος Ιουλίου, με αμείωτο το ενδιαφέρον των μικρών Αλιμιωτών και με προστατευμένη την υγεία τους.
Ευχαριστώ θερμά όλους τους συνεργάτες μου, ιδιαίτερα τον Πρόεδρο του ΘΟΠΑΑ Νίκο Αλβανό, όλες τις δασκάλες και το προσωπικό της διοργάνωσης, μαζί με τους οποίους φέραμε σε πέρας αυτό το περίπλοκο εγχείρημα.
Στις φωτογραφίες μπορείτε να πάρετε μια γεύση από τις δραστηριότητες του προγράμματος. Καλή πρόοδο σε όλα τα παιδιά, και του χρόνου πιο ελεύθεροι!”Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.