Παλαιό Φάληρο: Ανησυχία Φωστηρόπουλου για τα σημερινά αποτελέσματα των rapid test




Tην ανησυχία του εκφράζει ο δήμαρχος Παλαιού Φαλήρου, Γιάννης Φωστηρόπουλος, για τα αποτελέσματα των rapid test που πραγματοποιήθηκαν σήμερα στην πόλη. Σε σύνολο 419 test βρέθηκαν θετικά 21 (5%):

“Τα αποτελέσματα από την διενέργεια των rapid test για τον Covid-19, που πραγματοποιήθηκαν σήμερα από κλιμάκιο του ΕΟΔΥ, μας ανησυχούν ιδιαίτερα.
Σε σύνολο 419 test βρέθηκαν θετικά 21 δείγματα, που αντιστοιχεί σε ποσοστό 5% και αποτελεί το μεγαλύτερο που έχει καταγραφεί ποτέ σε αντίστοιχη διαδικασία στην πόλη μας.
Η επιδημιολογική κατάσταση όλης της χώρας δεν αφήνει περιθώριο εφησυχασμού και επιβάλλει να βρισκόμαστε σε διαρκή εγρήγορση και ετοιμότητα.
Αγαπητοί μου συμπολίτες σας καλώ να τηρήσουμε στο ακέραιο τα μέτρα. Αγαπητοί επιχειρηματίες της πόλης μας, σας καλώ να συνεχίσετε να τηρείτε τα υγειονομικά πρωτοκολλά με την ίδια υπευθυνότητα που επιδείξατε έως σήμερα.
Καλώ για ακόμα μια φορά τους Δημότες και τους κατοίκους της πόλης μας να εμβολιαστούν κατά της πανδημίας Covid-19. Ενωμένοι θα κερδίσουμε την πανδημία, ενωμένοι θα επιστρέψουμε στην κανονικότητα”.



Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.