Παλαιό Φάληρο – Αγίου Αλεξάνδρου: Ελκυστικότερο το εμπορικό κέντρο της πόλης




Tην κατανόηση και τη συνεργασία τόσο των επαγγελματιών όσο και των κατοίκων της περιοχής, για τα έργα που πραγματοποιούνται στην Αγίου Αλεξάνδρου, ζητά ο δήμαρχος Παλαιού Φαλήρου, Γιάννης Φωστηρόπουλος. “Η όχληση είναι προσωρινή, σε αντίθεση με τα οφέλη του έργου που θα αναβαθμίσουν σημαντικά την ποιότητα ζωής μας τα επόμενα χρόνια” λέει ο δήμαρχος

“Αντιλαμβανόμενοι την ανάγκη επίλυσης του χρόνιου προβλήματος που παρουσίαζε η Αγίου Αλεξάνδρου, σχεδιάζουμε και ανακατασκευάζουμε την κεντρική αυτή οδό της πόλης μας, με υψηλής αισθητικής, ποιότητας και ανθεκτικότητας σταμπωτό δάπεδο.
Προκειμένου να αυξηθεί η αντοχή στην καταπόνηση από το βάρος των διερχομένων οχημάτων και να περιοριστεί το φαινόμενο ριγματώσεων και καθιζήσεων του οδοστρώματος, τοποθετούμε τα κατάλληλα υλικά υπόστρωσης και επίστρωσης, ώστε να αυξηθεί η αντοχή του δαπέδου στην καταπόνηση που προκαλείται από το βάρος των διερχομένων οχημάτων.


Το έργο εκτελείται τώρα, καθώς πλέον μας δίνεται η δυνατότητα επισκευής και αποκατάστασης των φθορών της εμπορικής μας οδού, με νέα υλικά και τεχνολογίες από τα υφιστάμενα, καθώς πλέον έχει παρέλθει η ημερομηνία, κατά τη διάρκεια της οποίας απαγορευόταν από τους όρους ένταξης της πράξης του έργου, η οποιαδήποτε παρέμβαση επί της οδού Αγίου Αλεξάνδρου με νέα υλικά.
Η Δημοτική Αρχή σέβεται τους επαγγελματίες της πόλης μας και τον αγώνα που καταβάλουν καθημερινά επιχειρώντας, εν μέσω πανδημίας, σε ένα δύσκολο οικονομικό περιβάλλον. Οι παρεμβάσεις και τα έργα που υλοποιούνται πέραν του οφέλους των κατοίκων, στοχεύουν παράλληλα στο να καταστεί το εμπορικό κέντρο του Παλαιού Φαλήρου ελκυστικότερο”



Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.