Αναβάλλονται όλες οι εκδηλώσεις στη Γλυφάδα μέχρι νεωτέρας

Στο ομορφότερο και πληρέστερο πάρκο Καλλισθενικής Γυμναστικής στην Ελλάδα, που βρίσκεται στην πόλη, στο τέλος της οδού Ελευθέρου Ανθρώπου, επρόκειτο να πραγματοποιηθούν το ερχόμενο Σαββατοκύριακο 24-25 Ιουλίου, αγώνες Καλλισθενικής Γυμναστικής «Greek Calisthenics & Street Workout Championship 2021», μια συνδιοργάνωση της εταιρείας αθλητικών γεγονότων «Calistar Super Games», του «School of Calisthenics», της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Καλλισθενικής Γυμναστικής WSWCF και του Δήμου Γλυφάδας.

Οι αγώνες αναβάλλονται, λόγω των ειδικών συνθηκών που έχουν διαμορφωθεί με την επικίνδυνη διασπορά του κορονοϊού και της μετάλλαξης Δ. Για τον ίδιο λόγο, άλλωστε, δεν πραγματοποιείται summer camp, ούτε θα γίνουν οι πολιτιστικές εκδηλώσεις που ετοίμαζε ο Δήμος Γλυφάδας για το καλοκαιρινό Φεστιβάλ που αποτελεί πλέον θεσμό στην πόλη. Μπροστά στο πολυτιμότερο αγαθό, που είναι η Υγεία, όλα έρχονται δεύτερα.
Η Δημοτική Αρχή αναμένει τα επιδημιολογικά στοιχεία του Σεπτεμβρίου, από τα οποία και θα κριθεί εάν θα είναι εφικτή η πραγματοποίηση εκδηλώσεων στις αρχές του φθινοπώρου.


Το τρίγωνο της λάσπης: Αυτοί βρίσκονται πίσω από την επιχείρηση συκοφάντησης του Ανδρέα Κονδύλη
Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.