“Alpha Παντού” – Η πρωινή εκπομπή του καλοκαιριού, καθημερινά από την παραλία του Αλίμου




O Θανάσης Ευθυμιάδης ήταν ο πρώτος καλεσμένος της Βίκυ Χαντζή στο 15λεπτο ένθετο που παρουσιάζει καθημερινά στην εκπομπή Alpha Παντού, από την παραλία του Αλίμου.

Η γνωστή δημοσιογράφος έδωσε δημόσια τα συγχαρητήρια της στον δήμαρχο Ανδρέα Κονδύλη, για το στολίδι της πόλης, το Cine Άλιμος: Live σήμερα στο Alpha Παντού. Ο Θανάσης Ευθυμιάδης μας δείχνει με απλό και κατανοητό τρόπο, τα βήματα για να αδειάσουμε το νου από τις αρνητικές σκέψεις και να εισέλθουμε σε κατάσταση βαθιάς χαλάρωσης, ηρεμίας και γαλήνης μέσω του διαλογισμού. Επιπλέον μας αποκαλύπτει πως η Yoga, το Tai Chi, ο έλεγχος της αναπνοής και η υγιεινή διατροφή τον βοηθούν να κρατά την ενέργεια και την ψυχολογία του ψηλά! Τον ευχαριστώ από καρδιάς που μοιράστηκε μαζί μου τις πρακτικές που τον βοήθησαν – όπως αποκαλύπτει και στο αυτοβιογραφικό βιβλίο του «Μια όμορφη ημέρα» – να απελευθερωθεί από το μάταιο κυνήγι της δόξας και της επιτυχίας και να βρει την πραγματική ευτυχία στα απλά πράγματα της ζωής..! Η απολαυστική συνέντευξη έγινε στο καταπληκτικό @cine alimos δίπλα στη παραλία του Αλίμου, το οποίο σας ενθαρρύνω να επισκεφθείτε για μοναδικές κινηματογραφικές βραδιές δίπλα στη θάλασσα! Congrats εκλεκτέ μου Andreas Kondylis!

Από τις 12 Ιουλίου μέχρι και τις 27 Αυγούστου, στην καθημερινή τρίωρη πρωινή εκπομπή, η μοναδική Βίκυ Χαντζή, θα παρουσιάζει στο 15λεπτο ένθετό της, απευθείας από την παραλία του Αλίμου και τον νούμερο ένα θερινό σινεμά της Αθήνας (Cine Άλιμος), εναλλακτικές συνεντεύξεις με καλλιτέχνες και ιδιαίτερες προτάσεις για όλους! Η έμπειρη δημοσιογράφος, ενθουσιασμένη από τον χώρο που θα γίνουν τα γυρίσματα δήλωσε:

“Σας περιμένουμε από τις 12 Ιουλίου, εδώ από την όαση της Αθηναϊκής Ριβιέρας, από την υπέροχη παραλία του Αλίμου, όπου δίπλα έχει το Cine Άλιμος και αν είστε ακόμη στην πόλη σας να έρθετε με την παρέα σας με τα παιδιά ας να παρακολουθήσετε τις εκπληκτικές ταινίες, δίπλα στη θάλασσα.



Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.