Άγιος Δημήτριος: Νεαρός παρασύρθηκε από αυτοκίνητο




Ένα αρκετά σοβαρό τροχαίο ατύχημα έλαβε χώρα το βράδυ της Δευτέρας 5 Ιουλίου. ΙΧ αυτοκίνητο χτύπησε νεαρό, την ώρα που αυτός προσπαθούσε να διασχίσει την οδό Ευξείνου Πόντου στον Αγιο Δημήτριο απέναντι από το πάρκο Δέγλερη που συνορεύει με την Νέα Σμύρνη. Σύμφωνα με τις πληροφορίες του agiosdimitriosnotia.com,και της ομάδας στο fb “Φίλοι που αγαπούν τον Αγιο Δημήτριο”, ο νεαρός λίγο πριν τις 23:00 κατευθυνόμενος προς το πάρκο Δέγλερη από την οδό Σωκίων διέσχιζε την οδό Ευξείνου Πόντου και δεν αντιλήφθηκε το αυτοκίνητο που ερχόταν με συνέπεια να τον παρασύρει.

Ο οδηγός του ΙΧ αυτοκινήτου σταμάτησε ακαριαία. Αμέσως κάλεσε το ΕΚΑΒ και την τροχαία προκειμένου να παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες στον νεαρό.Ο νεαρός μεταφέρθηκε άμεσα στο Νοσοκομείο Νικαιας όπου και νοσηλεύεται εκτός κινδύνου με εξωτερικά θλαστικά τραύματα στο κεφάλι και κατά μήκος του σώματος του.

Λεπτομέρεια: ο οδηγός του αυτοκινήτου αλλά και περίοικοι ανέφεραν οτι ο νεαρός φορούσε ακουστικά και άκουγε μουσική και για αυτό δεν αντιλήφθηκε το διερχόμενο οχημα..

Προσοχή λοιπόν οταν περπατάμε στον δρόμο με ακουστικά. Ρεπορτάζ: Χαψούλας Κώνσταντινος



Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.