Ξεκινάει το ευρωπαϊκό ταξίδι για Ολυμπιακό, ΑΕΚ, Αρη




Τους πρώτους τους αντιπάλους στα προκριματικά των διεθνών διοργανώσεων έμαθαν Ολυμπιακός, ΑΕΚ και Αρης. Οι «Ερυθρόλευκοι» μπαίνουν στο χορό από τον δεύτερο προκριματικό του Τσάμπιονς Λιγκ, ενώ ΑΕΚ και Αρης ξεκινούν από το δεύτερο προκριματικό του νέου Conference League. Όσο για τον ΠΑΟΚ, αυτός ως Κυπελλούχος ξεκινά από τον τρίτο προκριματικό της νέας διοργάνωσης και θα μάθει τον αντίπαλό του στις 19 Ιουνίου.

Ο Ολυμπιακός κληρώθηκε με τον νικητή του ζευγαριού Ντινάμο Τιφλίδας – Νέφτσι Μπακού. Οι «Ερυθρόλευκοι» θα ξεκινήσουν, λοιπόν, τη φετινή ευρωπαϊκή τους πορεία είτε κόντρα στην πρωταθλήτρια Γεωργίας είτε κόντρα σε αυτήν του Αζερμπαϊτζάν. Ο πρώτος αγώνας θα γίνει στις 20 ή 21 Ιουλίου στο γήπεδο «Γεώργιος Καραϊσκάκη», ενώ η ρεβάνς έχει οριστεί για το διήμερο 27 και 28 Ιουλίου στην έδρα του αντιπάλου. Αν ο Ολυμπιακός προκριθεί, θα βρεθεί στην κλήρωση της τρίτης προκριματικής φάσης. Αν αποκλειστεί, θα συνεχίσει στα προκριματικά του Γιουρόπα Λιγκ. Η πρόκριση του Ολυμπιακού στους ομίλους πληρώνει 2.50. Για να το καταφέρει, πρέπει να περάσει τρεις προκριματικούς γύρους.

Η ΑΕΚ θα αντιμετωπίσει τη νικήτρια του ζευγαριού Βέλεζ Μόσταρ (Βοσνία) – Κόλρεϊν (βόρεια Ιρλανδία). Το πρώτο παιχνίδι θα το δώσει εκτός έδρας, στις 22 Ιουλίου και τη ρεβάνς στο ΟΑΚΑ στις 29 του μήνα. Προφανώς, όποιος και εάν προκριθεί, η ΑΕΚ θα είναι το φαβορί για την πρόκριση. Το να καταφέρει να βρεθεί στους ομίλους του Κονφερενς Λιγκ ο «Δικέφαλος» παίζει στο 2.35.

Ο Αρης κληρώθηκε με την Αστάνα, η οποία μετά από έξι συνεχόμενες κατακτήσεις έχασε πέρσι το πρωτάθλημα Καζακστάν. Φέτος είναι στην κορυφή, αήττητη έπειτα από 15 αγωνιστικές. Στο 7.00 η απόδοση πρόκρισης της ομάδας της Θεσσαλονίκης στους ομίλους.



Οσο για τον ΠΑΟΚ, που γλιτώνει κι έναν προκριματικό, η παρουσία στους ομίλους συναντάται στο 1.36.

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.