Β. Σπανάκης: «Στηρίζουμε χιλιάδες εργαζομένους και κυρίως τον Τουρισμό»

Συγγραφέας
23 Ιουνίου, 2021
1 λεπτό διάβασμα

O Βουλευτής του Νοτίου Τομέα Αθηνών Βασίλης – Πέτρος Σπανάκης ήταν εισηγητής του Νομοσχεδίου για την «Οικονομική αποκατάσταση παραχωρησιούχων αεροδρομίων λόγω των συνεπειών της πανδημίας του κορωνοϊού Covid-19 για το έτος 2020». 

Ο κ. Σπανάκης επεσήμανε ότι το Νομοσχέδιο που κυρώνει τη Σύμβαση Αποζημίωσης του παραχωρησιούχου, που υπεγράφη στις 31 Μαΐου 2021, είναι προς όφελος του Ελληνικού Δημοσίου ενώ αποφεύγονται διάφορες δημοσιονομικές αναταράξεις. Τόνισε τη σημασία που έχει και η οικονομική ενίσχυση του Διεθνούς Αερολιμένα Αθηνών Α.Ε., πρακτική που έχουν ακολουθήσει και άλλες χώρες της Ευρώπης.  

«Στηρίζουμε δεκάδες κλάδους, χιλιάδες εργαζομένους και κυρίως τον Τουρισμό που αποτελεί τον πυλώνα της ελληνικής οικονομίας», ανέφερε χαρακτηριστικά. 



Μοιραστείτε το άρθρο

notia team

Ο συγγραφέας δεν έχει συμπληρώσει ακόμη το βιογραφικό του.

Δείτε όλα τα άρθρα από notia team

Συνεχίστε να Διαβάζετε

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα από τη συλλογή μας