Συνάντηση βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ με τον δήμαρχο Γλυφάδας για το «Ασκληπιείο» Βούλας




Tην Παρασκευή 18 Ιουνίου πραγματοποιήθηκε σύσκεψη αντιπροσωπίας βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία αποτελούμενη από τους  βουλευτές του Νότιου Τομέα Αθήνας Θεανώ Φωτίου, Ραλλία Χρηστίδου, Γιάννη Μουζάλα, Γιάννη Μπαλάφα και τον βουλευτή Ανατολικής Αττικής Πάνο Σκουρολιάκο με τον δήμαρχο Γλυφάδας κ.  Γιώργο Παπανικολάου.

Στην συνάντηση παρέστησαν οι δημοτικοί μας σύμβουλοι στη Γλυφάδα Τάσος Ταστάνης και Σταμάτης Σκαμπραδώνης, μέλη της ΟΜ ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Γλυφάδας,  εκπρόσωπος από το βουλευτικό γραφείο του βουλευτή Νίκου Παππά και ο Μύαρης  Λεωνίδας υπεύθυνος τοπικής αυτοδιοίκησης νομαρχιακής επιτροπής νότιας Αθήνας ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ.

Είναι γνωστό ότι το Υπουργείο Υγείας κατήργησε αιφνιδιαστικά και χωρίς καμία προειδοποίηση την καθημερινή εφημερία των ορθοπεδικών περιστατικών του  Νοσοκομείου της Βούλας, υποβαθμίζοντας τη λειτουργία του νοσοκομείου. Επιπλέον είναι πρόδηλο ότι το Γενικό Νοσοκομείο «Ασκληπιείο» Βούλας καλύπτει χωρικά μία εκτεταμένη περιοχή και εξυπηρετεί άνω του 1 εκατ. κατοίκων.

Κατά την διάρκεια της συνάντησης πραγματοποιήθηκε γόνιμη ανταλλαγή απόψεων για το συγκεκριμένο ζήτημα. Ο δήμαρχος εξέφρασε τη συμφωνία του και την αμέριστη συμπαράστασή του στο αίτημα επαναφοράς των καθημερινών εφημεριών της  ορθοπεδικής κλινικής  και διαβεβαίωσε ότι θα υπάρξει άμεση απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου Γλυφάδας στην κατεύθυνση αυτή.



Είναι φανερό και στον πλέον δύσπιστο ότι στον κυβερνητικό σχεδιασμό είναι η απαξίωση του Εθνικού Συστήματος Υγείας και η υποβάθμιση των δημόσιων νοσοκομείων. Πρέπει να τονιστεί ιδιαίτερα ότι η καθημερινή εφημερία ορθοπεδικών περιστατικών στο «Ασκληπιείο» ήταν το δεύτερο κεντρικό σημείο εξυπηρέτησης της Αττικής -πέραν του ΚΑΤ, καθιστώντας το ζωτικής σημασίας για τους πολίτες.

Δεσμευόμαστε ότι θα παλέψουμε με κάθε μέσο για να αρθούν άμεσα οι καταστροφικές για τους πολίτες αποφάσεις που οδηγούν στην πλήρη υποβάθμισή του.

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.