Σοβαρό τροχαίο στην Κηφισίας – Χωρίς τις αισθήσεις της ανασύρθηκε έγκυος γυναίκα




Σοβαρό τροχαίο σημειώθηκε, κάτω αδιευκρίνιστες ακόμα συνθήκες, νωρίς το απόγευμα του Σαββάτου στην άνοδο της Κηφισίας με μία γυναίκα και μάλιστα έγκυο να απεγκλωβίζεται χωρίς όμως τις αισθήσεις της.

Στο τροχαίο εμπλέκονται τρία αυτοκίνητα και έγινε λίγο μετά το “Δαχτυλίδι”, στο ρεύμα της Κηφισίας προς την Κηφισιά, στη συμβολή της με την οδό Σώρου.

Από τη σφοδρότατη σύγκρουση στην Κηφισίας υπάρχουν τραυματίες, ενώ μία γυναίκα απεγκλωβίστηκε από πυροσβέστες χωρίς τις αισθήσεις της.

Σύμφωνα με το thetoc.gr η γυναίκα νοσηλεύεται σε εξαιρετικά κρίσιμη κατάσταση και δίνει μάχη για τη ζωή της. Οι άλλες δύο γυναίκες που τραυματίστηκαν κατά τη σύγκρουση δεν διατρέχουν -κατά τις ίδιες πληροφορίες- κίνδυνο για την υγεία τους.



Στο σημείο έφτασε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ για να παραλάβει τους τραυματίες, ενώ επιχείρησαν και πέντε πυροσβέστες με δύο οχήματα.

Λόγω του τροχαίου έκλεισαν η μεσαία και η δεξιά λωρίδα της Κηφισίας, με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί μποτιλιάρισμα στο ρεύμα προς Κηφισιά.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, η οδηγός ενός εκ των οχημάτων έχασε τον έλεγχο του και αυτό ντελαπάρισε και στη συνέχεια συγκρούστηκε με άλλα οχήματα.

Πηγή Φωτό: newsit.gr

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.