Πόρτο Ράφτη: Ιερέας «άδειασε» μαγαζί χρησιμοποιώντας το ράσο του (VIDEO)
Η εικόνα του ιερέα ξεγελάει. Ο ρασοφορεμένος άντρας μπαίνει σε κατάστημα στο Πόρτο Ράφτη και με το υπεράνω υποψίας παρουσιαστικό του αρπάζει ό,τι βρει.
Ο ηλικιωμένος άντρας με τα μαύρα, φροντίζει να στείλει σε άλλο διάδρομο, μακριά του τον υπάλληλο της επιχείρησης, δήθεν για να τον εξυπηρετήσει, για να έχει ελεύθερο το πεδίο.

Τότε, βρίσκει την ευκαιρία και αρπάζει κάτι μπροστά από το ταμείο και με μια αριστοτεχνική κίνηση το κρύβει διακριτικά μέσα στο ράσο. Από το ράφι… κατευθείαν στην τσέπη.


Ανδρέας Κονδύλης: Οκτώ αλήθειες για το νέο Δημαρχείο Αλίμου
Μπροστά στα μάτια των υπαλλήλων του χρωματοπωλείου, ο ρασοφόρος δε διστάζει να απλώσει το χέρι του σε αντικείμενα, τα οποία καταλήγουν με έντεχνο τρόπο στο ράσο που φοράει.

Βίντεο ντοκουμέντο
Με το δεξί του χέρι πλησιάζει το εμπόρευμα που κρέμεται. Απέναντί του, δύο υπάλληλοι ασχολούνται με τις δουλειές τους. Πάντα με τη μάσκα στο πρόσωπό του ο μαυροφορεμένος πιάνει το κλοπιμαίο και με τα δυο του χέρια παριστάνει ότι το περιεργάζεται.

Δευτερόλεπτα αργότερα, μόλις διασφαλίζει ότι τα βλέμματα των δύο υπαλλήλων είναι στραμμένα αλλού, πιάνει το κλοπιμαίο με το αριστερό του χέρι και το βάζει στην τσέπη του, ενώ με το δεξί παριστάνει ότι το επιστρέφει πίσω στη θέση του.

Από άλλη κάμερα ασφαλείας φαίνεται να απλώνει και πάλι το χέρι του στο ράφι. Αφού σιγουρεύεται πως δεν τον βλέπει κανείς, βάζει στο ράσο ακόμα ένα αντικείμενο από το εμπόρευμα του μαγαζιού.

Η περιοχή έχει αναστατωθεί από την δράση του ηλικιωμένου άντρα, χωρίς να έχει διαπιστωθεί εάν τελικά είναι ιερέας. Πηγή: megatv.com

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.