Ποντάρισμα σε Πορτο-Γάλλους και… Κάνσας!




Κλείνει απόψε η δεύτερη αγωνιστική των ομίλων του Euro, με ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις. Με την πλάτη στον τοίχο Γερμανία και Ισπανία, θεωρητικά εύκολη αποστολή για τη Γαλλία, απέναντι στην Ουγγαρία.

Εδώ θα βρεις τα καλύτερα προγνωστικά για το copa america 2020 στοίχημα

122. Πορτογαλία – Γερμανία (19:00)

Το ματς της ημέρας. Πολύ σημαντικό τεστ και για τους δύο, που ενδέχεται να καθορίσει και την πρόκριση από τον όμιλο. Η Πορτογαλία έχει το… μαξιλαράκι των τριών βαθμών από τη νίκη επί της Ουγγαρίας, όπου δικαιολόγησε τον τίτλο της κατόχου του τροπαίου μόνο στο τελευταίο 10λεπτο (εκεί πέτυχαν και τα 3 γκολ).



Οι Γερμανοί έχασαν από τους Γάλλους και πλέον βρίσκονται με την πλάτη στον τοίχο, καθώς αν χάσουν και απόψε (και παράλληλα κερδίσει η Γαλλία), τότε… αποχαιρετούν την απευθείας πρόκριση και θα τη διεκδικήσουν μόνο μέσω της 3ης θέσης. Χτύπησε και δεν είναι διαθέσιμος ο Κλόστερμαν, όμως επιστρέφει ο μέσος Γκορέτσκα.

Προγνωστικό: Αν οι Γερμανοί αναλάβουν πρωτοβουλία, που είναι αρκετά πιθανό γιατί «καίγονται» για θετικό αποτέλεσμα, τότε θα είναι αρκετά επικίνδυνο, καθώς οι Πορτογάλοι έχουν ικανότατους παίκτες για να χτυπήσουν στην κόντρα. Δεν έπεισαν ούτε στην πρεμιέρα οι Γερμανοί, έχουν αρκετό καιρό να το κάνουν. Ποντάρουμε στον άσο με +0,25 (δηλαδή σε περίπτωση ισοπαλίας παίρνουμε το μισό κέρδος).

Διαβάστε περισσότερα προγνωστικά στο Κουπόνι Στοιχήματος του Foxbet

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.