Καταγγελία στην ΕΡΤ: Με βίασαν στο στρατόπεδο κατ’ εντολήν αξιωματικού (VIDEO)




Μια καταγγελία που σοκάρει φέρνει στο φως της δημοσιότητας η ΕΡΤ: αφορά σε υπόθεση βιασμού στρατιώτη από συναδέλφους του, κατ’ εντολήν αξιωματικού!

Σύμφωνα με την Δημόσια Ραδιοτηλεόραση, 32χρονος κατέθεσε μήνυση στη στρατιωτική δικαιοσύνη καταγγέλλοντας ότι με εντολή αξιωματικού έπεσε θύμα βιασμού σε στρατόπεδο όταν κατατάχτηκε.

«Διατάχθηκε σεξουαλική κακοποίηση από λοχαγό, την οποία εκτέλεσε ένας στρατιώτης», ανέφερε ο καταγγέλλων στην κάμερα της ΕΡΤ3.

Όπως εξιστορεί ο ίδιος, ο φερόμενος βιασμός έγινε πριν από περίπου 10 χρόνια. Κατά την καταγγελία, ο αξιωματικός ήθελε να εκδικηθεί τον στρατιώτη επειδή είχαν λογοφέρει και διέταξε στρατιώτες να τον κακοποιήσουν σεξουαλικά, αφού προηγουμένως τον είχαν ναρκώσει στο ιατρείο της μονάδας.



Κατά το ρεπορτάζ, ο 32χρονος κατέθεσε μήνυση εις βάρος συγκεκριμένων προσώπων που -όπως λέει- ενεπλάκησαν στον βιασμό του και επικαλείται συγκεκριμένες μαρτυρίες: Τον υπεύθυνο του ιατρείου και δύο γυναικών επαγγελματιών οπλιτών που ήταν μάρτυρες, όταν ο αξιωματικός παραδέχθηκε την ηθική αυτουργία της πράξης.

Σύμφωνα με πηγές του Στρατού – από τις οποίες προφανώς ζητήθηκε σχόλιο για την καταγγελία – σημείωναν: «Η Στρατιωτική Δικαιοσύνη είναι ανεξάρτητη. Δεν μπορεί να υπάρξει θέση για μια υπόθεση που διερευνάται δικαστικά».

Πάντα κατά την ΕΡΤ, ο λόγος που ο 32χρονος πλέον άνδρας προσέφυγε στην δικαιοσύνη μετά την παρέλευση μιας δεκαετίας, ήταν οι πρόσφατες αποκαλύψεις καλλιτεχνών και αθλητριών για ανάλογες υποθέσεις. Πηγή: ertnews.gr / Ρεπορτάζ: Κ. Καντούρης

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.