Ηλιούπολη: 12 μέρες γεμάτες λάμψη και χαμόγελα
ΚΥΡΙΑΚΗ 27.06.2021, 19.00 – 22.00 – Η 2η ΠΑΙΔΙΚΗ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ Πλατεία Βεάκη – Παιδική Χαρά Εργατών Τύπου 19.00: Εγκαινιάζουμε τη νέα παιδική χαρά της πόλης μας. Ο Δήμαρχος Γιώργος Χατζηδάκης θα κόψει την κορδέλα και η Πλατεία Βεάκη, ομορφότερη από ποτέ, θα υποδεχτεί τους καλεσμένους της! 19.20: Διαδραστικά spot θα ξετρελάνουν τους επισκέπτες με face painting, henna tattoo, μπαλονοκατασκεύες, bubbles, ζογκλερικά από κλόουν και πολλές εκπλήξεις!

20.20: Παιδικό Θέατρο «Το Zωντανό Μουσείο»! Ξεπηδώντας μέσα από την ύλη των βιβλίων του Δημοτικού σχολείου, τον αρχαιοελληνικό, αιγυπτιακό αλλά και τον σύγχρονο πολιτισμό ζωντανεύει διάσημα εκθέματα μουσείου, με σκοπό να αναδείξει διάφορα κοινωνικά προβλήματα που μας ταλανίζουν όλους σήμερα. Μια διαφορετική παιδική παράσταση που θα γεμίσει συναισθήματα τον θεατή…


Ο Δήμος Αλίμου κέρδισε συνολικά τέσσερα βραβεία στα Best City Awards
21.30: Ώρα να παίξουμε! Αναβιώνουμε τα παλιά παιχνίδια, όπως σπασμένο τηλέφωνο, παντομίμα, τυφλόμυγα, μουσικές καρέκλες και πολλά ακόμη. Μαθαίνουμε τα παιχνίδια που έπαιζαν οι γονείς μας, οι γιαγιάδες και παππούδες μας!

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.