Έφοδος των «αδιάφθορων» στο Α.Τ. Ομονοίας για την «εξαφάνιση» 6 ασυρμάτων
Πολυάριθμη ομάδα αστυνομικών του Εσωτερικών Υποθέσεων μετέβη αιφνιδιαστικά την περασμένη Τετάρτη στο Αστυνομικό Τμήμα της Ομόνοιας, ύστερα από πληροφορία ότι έχουν «εξαφανιστεί» έξι ασύρματοι.

Πληροφορίες του Newsbomb.gr αναφέρουν ότι αφορμή για την έφοδο των «αδιάφθορων» στο Α.Τ. ήταν δήλωση κλοπής των ασυρμάτων που είχε προηγηθεί της αστυνομικής επιχείρησης.


Το τρίγωνο της λάσπης: Αυτοί βρίσκονται πίσω από την επιχείρηση συκοφάντησης του Ανδρέα Κονδύλη
Το Εσωτερικών Υποθέσεων πραγματοποίησε έρευνα στο Α.Τ. Ομονοίας την περασμένη Τετάρτη και μάλιστα στην έρευνα κλήθηκε να συνδράμει η Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών. Τα ερωτήματα είναι ποιος πήρε τους έξι ασυρμάτους, που κατέληξαν και που βρίσκονται σήμερα. Κανείς μέχρι στιγμής δεν μπορεί να απαντήσει στα ερωτήματα.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, οι έξι ασύρματοι είναι εκτός δικτύου και δεν μπορούν να εντοπιστούν.

Η Διεύθυνση Εσωτερικών Υποθέσεων ενημέρωσε για την υπόθεση τον αρμόδιο αντιεισαγγελέα Εφετών, ο οποίος –σύμφωνα με πληροφορίες του Newsbomb.gr– διέταξε προκαταρκτική εξέταση. Πρόκειται για τον αντιεισαγγελέα που εποπτεύει τις Εσωτερικές Υποθέσεις.

Καλά πληροφορημένες πηγές αναφέρουν ότι ο άνθρωπος που ανακάλυψε πρώτος την «εξαφάνιση» των έξι ασυρμάτων ήταν ο διαχειριστής υλικού του Α.Τ. Ομονοίας. Το εντυπωσιακό είναι ότι αυτό έγινε το Νοέμβριο του 2020, όταν και έγινε αλλαγή διαχειριστή. Ο νέος διαχειριστής υλικού του Α.Τ. προχώρησε τον περασμένο Νοέμβριο σε καταμέτρηση κατά την παραλαβή του υλικού, διαπιστώνοντας ότι λείπουν έξι ασύρματοι ψηφιακής τεχνολογίας.

Πηγές της ΕΛ.ΑΣ. εκφράζουν την ανησυχία τους ότι οι ασύρματοι μπορεί να μη βρεθούν ποτέ, ενώ κανείς δε μπορεί να πει με βεβαιότητα πότε ακριβώς χάθηκαν και που κατέληξαν.

Σημειώνεται ότι η έρευνα των Εσωτερικών Υποθέσεων ξεκίνησε λίγες ημέρες μετά την αποκάλυψη «ενοικίασης» ασυρμάτου σε διαρρήκτες, με αντίτιμο 2.000 ευρώ το μήνα. Για την υπόθεση κατηγορείται αστυνομικός, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία.

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.