Νεκρός σε τροχαίο ο Δημοτικός Σύμβουλος Παλλήνης Ηλίας Περδίκης
Στη θλίψη έχει βυθιστεί η Παλλήνη και ο Γέρακας για τον θάνατο του Δημοτικού Συμβούλου, Ηλία Περδίκη, ο οποίος έχασε τη ζωή του σε τροχαίο, σήμερα στη Λεωφόρο Μαραθώνος.

Σύμφωνα με το rpn.gr ο Ηλίας Περδίκης ήταν 41 ετών, πατέρας δύο μικρών παιδιών, γνωστός επιχειρηματίας καταστημάτων καφέ και εστίασης στην πλατεία του Γέρακα και Δημοτικός Σύμβουλος της Μείζονος Αντιπολίτευσης του Δήμου Παλλήνης από το 2015.Ο Δήμαρχος Παλλήνης Θανάσης Ζούτσος δημοσίευσε συλλυπητήρια επιστολή:

«Είμαι βαθύτατα συγκλονισμένος από τον χαμό του αγαπητού φίλου και συναδέλφου Δημοτικού Συμβούλου, Ηλία Περδίκη. Ένας νέος και δημιουργικός άνθρωπος αλλά και άξιος αυτοδιοικητικός, που αγαπούσε τον τόπο του και τον υπηρετούσε, χάθηκε τόσο άδικα, σήμερα σε τροχαίο δυστύχημα.

Ολόκληρη η δημοτική οικογένεια και η κοινωνία της Παλλήνης, θρηνεί. Αποτελεί μια μεγάλη απώλεια για την πόλη και το Δημοτικό Συμβούλιο.

Εκφράζω τη βαθιά θλίψη, τη συμπαράσταση και τα θερμά και ειλικρινή συλλυπητήρια μου στην οικογένεια του, για τον απρόσμενο χαμό του Ηλία.

Αγαπητέ φίλε και συνάδελφε Ηλία, αντίο!

Θανάσης Ζούτσος

Δήμαρχος Παλλήνης

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.