Kαταγγελία ότι ζευγάρι άρπαξε ένα ανήλικο παιδί, από τον σταθμό του μετρό, στον Άγιο Δημήτριο




Η ¨απαγωγή του παιδιού¨
Είναι πέρα για πέρα αληθινή ιστορία!
Ένας μεσήλικας με άνοια, βρήκε παρέα τρεις άστεγους δίπλα στα ΕΛΤΑ της Γλυφάδας. Χθες το μεσημέρι της Παρασκευής, τρεις συγγενείς του που επέβαιναν σε ένα μαύρο Audi και τον έψαχναν, όταν τον είδαν, προσπάθησαν να τον βάλουν στο αυτοκίνητο, αλλά αυτός λόγω του προβλήματος, δεν τους αναγνώρισε και αντιστάθηκε. Τον έβαλαν μέσα λοιπόν σηκωτό. Έλα όμως που οι τρεις άστεγοι, νόμισαν ότι γίνεται απαγωγή!
Η μία γυναίκα μάλιστα, τράβηξε και φωτογραφίες το μαύρο αυτοκίνητο με τους ¨απαγωγείς¨.
Το μεγάλο μπέρδεμα αρχίζει κάπου εδώ, όταν κάλεσαν γεμάτοι αγωνία το 100 και έκαναν λόγο για απαγωγή του ¨παιδιού¨, του μεσόκοπου δηλαδή πρόσκαιρου φίλου τους. Πως λέμε για παράδειγμα ¨καλό παιδί¨, παιδί τον απoκάλεσαν στο τηλέφωνο.
¨Άρπαξαν το παιδί¨ είπαν!!! Για απαγωγή παιδιού έκαναν λόγο οι άστεγοι, για απαγωγή παιδιού άρχισε να οργώνει την παραλία και η Άμεση Δράση.
Μάλιστα είπαν ότι πίσω από το μαύρο Audi με τις Βουλγάρικες πινακίδες, των υποτιθέμενων απαγωγέων, τους ακολουθούσε κι ένα λευκό ΒΑΝ. Τέτοια κινηματογραφική πλοκή πια!
Οι αστυνομικοί, μετά από αγωνιώδεις αναζητήσεις κατάφεραν να εντοπίσουν το μαύρο αυτοκίνητο, κάπου στο σταθμό του Αγίου Δημητρίου, όχι όμως και το ¨παιδί¨, ούτε και το ΒΑΝ.
Πήγαν λοιπόν όλοι μαζί στο Αστυνομικό Τμήμα της Γλυφάδας, όπου τελικά ξεκαθάρισε ότι το μαύρο αυτοκίνητο, ήταν πράγματι αυτό της φωτογραφίας που τράβηξε η άστεγη την ώρα της υποτιθέμενης ¨απαγωγής¨, αλλά το ¨παιδί¨ ήταν κάπως μεγαλύτερο από το αναμενόμενο, ήταν ο μεσήλικα με την άνοια! «Και γιατί βρε τον αποκαλέσατε παιδί;» Η απάντηση από τους άστεγους αφοπλιστική: «πως αλλιώς να τον αποκαλούσαμε εκτός από ¨παιδί¨; Άλλωστε ούτε το όνομά του δεν ξέραμε!!!»
Τέλος καλό, όλα καλά. Απαγωγή παιδιού γιοκ, αυτό ήταν και το πιο σημαντικό.
Από τα τρελά του αστυνομικού ρεπορτάζ… Βάιος Σύρρος/αστυνομικός ρεπόρτερ στο Star



Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.