Κέντρο ελέγχου rapid test στο κτήριο του Φλοίσβου




Ο Δήμος Παλαιού Φαλήρου, στο πλαίσιο της συνεργασίας του με το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Αθηνών, την Περιφέρεια Αττικής και τον Ιατρικό Σύλλογο Αθηνών, ανακοινώνει ότι η σχετική δράση ΔΩΡΕΑΝ RAPID TEST – για τους ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ, τους  ΕΜΠΟΡΟΥΣ & τους ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΣ  ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ  του ΝΟΤΙΟΥ ΤΟΜΕΑ, θα πραγματοποιείται από την Πέμπτη 13/5/2021, στο κτήριο του Πολιτιστικού Κέντρου Φλοίσβου (Λεωφ. Ποσειδώνος), στο Παλαιό Φάληρο.

Η δράση που συντονίζεται από το Κέντρο Επιχειρήσεων της Περιφέρειας και τον Ιατρικό Σύλλογο Αθηνών ξεκίνησε την Πέμπτη 13/5/2021 και παρέχει την δυνατότητα ελέγχου rapid test για τον εμπορικό και επαγγελματικό κόσμο των Νοτίων προαστίων.

Την δράση θα υποστηρίζουν ιατροί, νοσηλευτές και ψυχολόγοι του Κέντρου Επιχειρήσεων της Περιφέρειας Αττικής και του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών ενώ η γραμματειακή υποστήριξη θα γίνεται από υπαλλήλους και στελέχη  του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών.

Όσον αφορά τους Επιχειρηματίες, Εμπόρους & Ελεύθερους Επαγγελματίες



Η διαδικασία είναι απλή, καθώς καθένας από τους επιχειρηματίες και ελεύθερους επαγγελματίες που θέλει να κάνει rapid test,  μπαίνει στη σελίδα του www.eea.gr, όπου υπάρχει ειδική πλατφόρμα, και στην οποία θα δηλώνεται το σχετικό ενδιαφέρον.

Στην συνέχεια θα κλείνεται το ραντεβού, θα πραγματοποιείται το rapid test ενώ διευκρινίζεται ότι στην περίπτωση που κάποιος βρεθεί θετικός θα γίνεται αμέσως και μοριακό test για την επιβεβαίωση.

Oι ώρες που θα παρέχεται η υπηρεσία,  είναι καθημερινά (Δευτέρα έως Παρασκευή) από τις 10.00 έως 14.30.

Για κάθε πληροφορία οι ενδιαφερόμενοι επαγγελματίες μπορούν να επικοινωνούν στο Επαγγελματικό Επιμελητήριο Αθηνών στα τηλέφωνα:

  • κα Ηρώ Γαλάτη:   210  3380206
  • κα Ειρήνη Ντελή: 210  3380203

και στον Δήμο Παλαιού Φαλήρου στα τηλέφωνα:

  • 210 9839373
  • 210 9813274

Όσον αφορά τον γενικό  πληθυσμό

Όποιος πολίτης επιθυμεί, μπορεί να προσέλθει τις συγκεκριμένες ώρες λειτουργίας του Κέντρου, καθημερινά (Δευτέρα έως Παρασκευή) από τις 10.00 έως 14.30,  χωρίς ραντεβού, προκειμένου να εξετασθεί.

Ο Δήμαρχος Παλαιού Φαλήρου Γιάννης Φωστηρόπουλος με αφορμή την έναρξη λειτουργίας του Κέντρου Ελέγχου για τον COVID-19 στον Φλοίσβο  σημειώνει ότι:

« Συνεχίζουμε την σημαντική συνεργασία που ξεκίνησε με το Επαγγελματικό Επιμελητήριο και την Περιφέρεια Αττικής προκειμένου να στηρίξουμε τον εμπορικό και επαγγελματικό κόσμο του Παλαιού Φαλήρου αλλά και της Νότιας Αθήνας, στην σημαντική προσπάθεια που καταβάλλεται από όλους, για επαναλειτουργία της αγοράς στην δύσκολη συγκυρία που ζούμε.

 Η ενημέρωση όλων των επιχειρήσεων για την δράση, θα συμβάλει σημαντικά τόσο στη μείωση των κρουσμάτων, όσο και στο να παραμείνει ανοιχτή η αγορά που αποτελεί τον πρωταρχικό στόχο όλων μας.

Δείχνουμε το αμέριστο ενδιαφέρον μας και παρέχουμε την δυνατότητα πλέον δωρεάν rapid test στους εμπόρους και τους επαγγελματίες του Νότιου Τομέα, την στιγμή που πρόσβαση στα self test, έχουν οι μισθωτοί του ιδιωτικού τομέα και οι δημόσιοι υπάλληλοι.

Παράλληλα δίνουμε την δυνατότητα σε όλους τους πολίτες να προσέλθουν και να εξετασθούν, υποστηρίζοντας έμπρακτα την εθνική προσπάθεια που είναι σε εξέλιξη.

Όλοι μαζί, Επαγγελματικό Επιμελητήριο Αθηνών, Τοπική Αυτοδιοίκηση και Περιφέρεια Αττικής συντονιζόμαστε και στηρίζουμε έμπρακτα την αγορά και την κοινωνία, που τόσο δοκιμάσθηκαν τον τελευταίο καιρό.»

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.