Δηλώστε συμμετοχή στη Σχολή Γονέων του Δήμου Γλυφάδας




«Η χαμηλή αυτοεκτίμηση είναι σαν να οδηγείς μέσα στη ζωή με το χειρόφρενο τραβηγμένο» Maxwell Maltz

“Παιδικά βιώματα και αυτοεκτίμηση” είναι το θέμα της διαδικτυακής συζήτησης που θα πραγματοποιηθεί αυτή την Πέμπτη 13 Μαίου, από τις 12 έως τη 1.30 το μεσημέρι, στο πλαίσιο των διοργανώσεων της Σχολής Γονέων της Δημοτικής Βιβλιοθήκης Γλυφάδας. «Θέλουμε να είμαστε χρήσιμοι και ουσιαστικοί. Αυτές οι συζητήσεις αφορούν πολύ σημαντικά θέματα και μπορούν να βάλουν ένα λιθαράκι σε κάθε σπιτικό», τονίζει ο Δήμαρχος Γλυφάδας Γιώργος Παπανικολάου. Με την πολύτιμη συνεργασία της παιδοψυχολόγου Χριστίνας Μπογιατζή, η Σχολή Γονέων θα συναντηθεί διαδικτυακά τρεις φορές αυτή τη σχολική χρονιά. Επόμενες συζητήσεις και θέματα:13/5/21 | 12:00 – 13:30: «Παιδικά βιώματα και Αυτοεκτίμηση»3/6/21 | 12:00 – 13:30: «Εφηβεία- προβληματισμοί και λύσεις»24/6 | 12:00 – 13:30: «Οικογενειακοί δεσμοί και δυναμικές»Λίγα λόγια για το θέμα αυτής της Πέμπτης :«Παιδικά βιώματα και αυτοεκτίμηση»Τα παιδικά μας βιώματα θεωρούνται θεμέλιος λίθος για όσα πρόκειται να ακολουθήσουν στην ενήλικη ζωή μας.

Η ενδοσκόπηση και η αυτοεκτίμηση είναι εργαλεία για να γιατρέψουμε τις όποιες πληγές. Η ενημέρωση και διάδραση στη Σχολή Γονέων της Δημοτικής Βιβλιοθήκης Γλυφάδας, είναι εδώ για να βοηθήσει την οικογένεια να προλάβει, να θεραπεύσει και να αναγεννήσει τον εαυτό της.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη Σχολή Γονέων αλλά και την εν γένει λειτουργία της Δημοτική Βιβλιοθήκη Γλυφάδας η οποία εδρεύει στο Διασχολικό Κέντρο (Επαμεινώνδα 30 και Αγίας Τριάδας, Άνω Γλυφάδα), οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να τηλεφωνούν στο 210 9641298. Υπεύθυνοι : Εμμανουέλα Αργυροπούλου και Νίκος Ζήκος. Για να συμμετάσχετε στη διαδικτυακή συζήτηση της προσεχούς Πέμπτης δηλώστε συμμετοχή συμπληρώνοντας τη φόρμα : https://docs.google.com/…/1FAIpQLScV4ROaJRz…/viewform…



Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.