Τριτοκοσμικές εικόνες στην παράνομη χωματερή του δήμου Ελληνικού – Αργυρούπολης




Με αυθαίρετες πρόχειρες κατασκευές που θυμίζουν τσαντίρι, συνεχίζονται οι παρανομίες του δήμου Ελληνικού – Αργυρούπολης, στην χωματερή, στα σύνορα με τη Γλυφάδα, πάνω στο ρέμα της Ευρυάλης.

Τα φορτηγά συνεχίζουν να πηγαινοέρχονται μεταφέροντας κλαδιά για τον κλαδοτεμαχιστή, το μηχάνημα που έχει στηθεί χωρίς να τηρούνται τα μέτρα προστασίας που ορίζει ο νόμος, με αποτέλεσμα η λειτουργία του να αποτελεί κίνδυνο για τους ανθρώπους που εργάζονται εκεί. Είναι απορίας άξιο πως ο σύλλογος εργαζομένων του δήμου, επιτρέπει να εργάζεται κόσμος κάτω από αυτές τις συνθήκες.

Είναι αδιανόητο εν έτει 2021 να βλέπουμε τη δημιουργία παράνομων εγκαταστάσεων με απόβλητα και απορρίμματα μέσα στην Αττική! Και μάλιστα πάνω σε ρέμα, μέσα σε κατοικημένη περιοχή, δίπλα σε νοσοκομείο.

Ποιος θα λογοδοτήσει αν οι τόνοι κλαδιών και αποβλήτων που μαζεύονται προκαλέσουν πυρκαγιά; Πως είναι δυνατόν η Πυροσβεστική να μην έχει ενημερωθεί καν για μια τόσο επικίνδυνη διαδικασία;



Να θυμίσουμε ότι ο Δήμος Γλυφάδας, κατόπιν και καταγγελιών που δέχθηκε από κατοίκους της περιοχής, προσέφυγε κατεπειγόντως στην Εισαγγελία, στους Επιθεωρητές Περιβάλλοντος και στην Περιφέρεια Αττικής, για να διακοπεί μία παράνομη διαδικασία η οποία πάνω από όλα είναι επικίνδυνη για τη δημόσια υγεία και τη δημόσια ασφάλεια, αλλά και για να καταλογιστούν οι ευθύνες στους αρμοδίους

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.