Νεκρός 33χρονος ντελιβεράς, στην Άνω Γλυφάδα




Τη Μεγάλη Πέμπτη στις 11 το πρωί, στο νεκροταφείο της Αργυρούπολης, συγγενείς, φίλοι και συνάδελφοι θα πουν το τελευταίο αντίο, στον Γιάννη Ιορδανίδη, το παλικάρι που εργαζόταν ως διανομέας και έχασε τη ζωή του τα ξημερώματα της Κυριακής στην Άνω Γλυφάδα.

Τις πρώτες πρωϊνές ώρες της Κυριακής το μηχανάκι που οδηγούσε ο Γιάννης σύμφωνα με μαρτυρίες στο glyfada24.gr, ανέβαινε την οδό Γεννηματά με πράσινο στο δεξί του χέρι και στην οδό Κωνσταντίνου Αθανάτου ανέβαινε ένα κόκκινο αυτοκίνητο με δύο κοπέλες μέσα και ένα αγόρι που παραβίασε τον κόκκινο σηματοδότη. Ο 34χρονος προσπάθησε να τους αποφύγει αλλά έχασε το έλεγχο πέφτοντας στο τοιχάκι πολυκατοικίας με το κεφάλι του. Ο θάνατός του δυστυχώς ήταν ακαριαίος.

Σο σημείο που έχασε τη ζωή του ο νεαρός γέμισε λουλούδια από φίλους και συναδέλφους του. Έρευνα για τις συνθήκες του ατυχήματος διεξάγει το Α’ Τμήμα Τροχαίας Νοτιοανατολικής Αττικής. Ο Γιάννης Ιορδανίδης εργαζόταν σε fast food της Αργυρούπολης. Πολλοί κάτοικοι της περιοχής χαρακτηρίζουν το σημείο που έγινε το τροχαίο “διασταύρωση – καρμανιόλα”.

Χθες έφυγες και έγινες ένας αγγελος στην γειτονιά των αγγέλων…Ησουν ένα αξιαγάπητο παιδί, τόσο καλο, χαρούμενο, ευγενέστατο..είχες όλα τα καλά του κόσμου… έφυγες σε μια νεαρή ηλικία…ποιος να φανταζόταν ότι την Τετάρτη θα ήταν η τελευταία φορά που θα σε έβλεπα..και μετά από 4 μέρες μαθαίνω ότι έγινες ένας Άγγελος…Θα σε ανταμώσουμε ξανά στην γειτονιά των αγγέλων..#R.#I.#P#ΓΙΑΝΝΗ🕊25.04.2021 🕊



Αυτό το σημείο ακριβώς είναι όντως πολύ επικίνδυνο,το γνωρίζω πολύ καλά γιατί καθημερινά πηγαίνω στην εργασία μου και θα πρέπει να έχεις τα μάτια σου 44..Ο δήμαρχος θα πρέπει να το λάβει σοβαρά υπόψη του και να λάβει άμεση δράση, για να μην έχουμε άλλα χειρότερα..τα συλλυπητήριά μου στην οικογένειά του άτυχου νέου και καλή δύναμη..

Αυτο το σημειο ειναι το χειροτερο !!! Αναβουν δυο φαναρια μαζι!!! Καποιο λαθος εχει γινει!! Οποιο δεν το ξερει την πατωσε!!! Οι αρμοδιοι θα πρεπει να το διορθωσουν!!! αλλιως θα κλαψουμε κ για αλλον ανθρωπο!! Κριμα το παλληκαρακι!!! Καλο κουραγιο στην οικογενεια!!

Το σημείο είναι “καρμανιόλα” διότι διασταυρώνονται ΤΡΕΙΣ ΔΡΟΜΟΙ διπλής κυκλοφορίας (Γενημματά, Κ, Αθανάτου, και Ελ, Ανθρώπου). Αντι να φτιαχτεί ομως κυκλικός κόμβος υπάρχουν φανάρια … και όποιος προλάβει πέρασε. 

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.