Νέα Σμύρνη: Μεγάλη συμμετοχή στη διαδικτυακή εκδήλωση με θέμα «Επαγγέλματα Υγείας»


Το Σάββατο 20/03/2020 ολοκληρώθηκε με πολύ μεγάλη επιτυχία η 5η διαδικτυακή εκδήλωση με θέμα «Επαγγέλματα Υγείας», στο πλαίσιο των δράσεων για τη σύνδεση της εκπαίδευσης και της εργασίας, που οργανώνονται από το Πρότυπο ΓΕΛ Ευαγγελικής Σχολής Σμύρνης σε συνεργασία με τον Δήμο της Νέας Σμύρνης, τον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων Λυκείου Ευαγγελικής Σχολής, τον Σύνδεσμο Αποφοίτων της Σχολής και το Παιδαγωγικό Τμήμα Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του ΕΚΠΑ.

Η πολύ μεγάλη συμμετοχή των μαθητών/τριών από σχολικές μονάδες από όλη την Ελλάδα, των φοιτητών, των γονέων, των εκπαιδευτικών, των συντονιστών εκπαιδευτικού έργου, των συμβούλων επαγγελματικής σταδιοδρομίας επιβεβαιώνουν τον μεγάλο αντίκτυπο αυτών των δράσεων. Ευχαριστούμε θερμά τους διακεκριμένους επιστήμονες, οι οποίοι είναι Απόφοιτοι της Ευαγγελικής Σχολής και ενημέρωσαν μέσα από πραγματικές εμπειρίες για όλες τις προκλήσεις και τις επαγγελματικές προοπτικές των επαγγελματικών χώρων από τον τομέα της Υγείας:


Aνδρέας Κονδύλης: Κάνουμε τα ρέματα γραμμικά πάρκα πρασίνου και χώρους περιπάτου
• Γεώργιο Βέλμαχο, MD, PhD, MSEdJohn F. Burke Professor of Surgery Harvard Medical School. Chief, Division of Trauma, Emergency Surgery and Surgical Critical Care, Μassachusetts General Hospital.• Παναγιώτη ΧαλβατσιώτηΕπίκουρος Καθηγητής Παθολογίας-Διαβήτη ΕΚΠΑ. Πρόεδρος Δ.Σ. Γ.Ν.Α. “Η ΕΛΠΙΣ”.• Πόλυ ΜάντακαΧειρουργός Οδοντίατρος-Προσθετολόγος. Πτυχιούχος Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Master of Science in Prosthetic Dentistry, University of Bristol, U.K. • Παπαθανασίου ΓιώργοΚαθηγητής Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής. Διευθυντής Ερευνητικού Εργαστηρίου Νευρομυϊκής & Καρδιοαγγειακής Μελέτης της Κίνησης.• Ξένια Γουρζή Κλινική Εργαστηριακή Γενετίστρια, PhD, ErCLG.• Άννα Πετρίδου, PhD Διαιτολόγος-Διατροφολόγος Χαροκόπειου Πανεπιστημίου. M.Med.Sci Ιατρικής Σχολής Πανεπιστημίου Γλασκώβης, PhD Ιατρικής Σχολής Αθηνών.

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

X