Γλυφάδα: Παρακολουθήστε δωρεάν το 4ο σεμινάριο αυτοβελτίωσης




Το τελευταίο της σειράς σεμιναρίων αυτοβελτίωσης που διοργανώνει δωρεάν ο Δήμος Γλυφάδας, πραγματοποιείται το ερχόμενο Σάββατο, 3 Απριλίου, από τις 11 το πρωί έως τη 1 το μεσημέρι, διαδικτυακά πάντα. Μια υπέροχη εμπειρία, ένα μοναδικό ταξίδι στα όνειρα, τους στόχους, τα «θέλω», τις επιδιώξεις μας και τους τρόπους που επιλέγουμε για να τα επιτύχουμε, ολοκληρώνει τον κύκλο των τεσσάρων σεμιναρίων, αφήνοντας σε όσους τα παρακολούθησαν το αποτύπωμά τους, συμβάλλοντας στη δημιουργία ενός νέου τρόπου σκέψης και δράσης.

Με πρωτοβουλία του Δημάρχου Γλυφάδας Γιώργου Παπανικολάου διοργανώθηκε ο κύκλος αυτός, κατά τη διάρκεια του οποίου ο Σύμβουλος προσωπικής και επαγγελματικής ανάπτυξης (Life and Business Coaching) Δημήτρης Τσέλιος μετέδωσε με τον καλύτερο τρόπο σε όσους παρακολούθησαν τα τρία πρώτα και θα συμμετάσχουν και στο τέταρτο σεμινάριο, το απαύγασμα της εμπειρίας του, βασιζόμενος εν πολλοίς και σε προσωπικά του βιώματα.

Μετά το πέρας των σεμιναρίων, θα πραγματοποιηθεί (σε ημερομηνία που ο ίδιος ο κ. Τσέλιος θα ανακοινώσει το ερχόμενο Σάββατο) μια έκτακτη συνάντηση, διαδικτυακή και αυτή. Σε όσους έχουν δηλώσει συμμετοχή θα αποσταλεί link για να μπορέσουν να συμμετάσχουν στο σεμινάριο του Σαββάτου. «Στη δύσκολη αυτή περίοδο για όλους μας και με την συναισθηματική κόπωση να επηρεάζει τις επιλογές μας, θέλουμε ως Δήμος να περιφρουρήσουμε και να ενδυναμώσουμε την ψυχική υγεία», τονίζει η Εντεταλμένη Δημοτική Σύμβουλος Κοινωνικής Μέριμνας και Αλληλεγγύης, ψυχολόγος Λένα Δεναξά, η οποία και έχει από πλευράς του Δήμου Γλυφάδας την ευθύνη διοργάνωσης των σεμιναρίων.



Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.