Κερδίζει και… καθαρίζει η Άουγκσμπουργκ




Άρσεναλ και Έβερτον προσπαθούν να μειώσουν τη διαφορά από την «ευρωπαϊκή» ζώνη της Πρέμιερ Λιγκ. «Εξάποντο» παραμονής το Άουγκσμπουργκ – Κολωνία στην Bundesliga, ενώ η Μαρσείγ αντιμετωπίζει τη βαθμολογικά αδιάφορη Ρεμς, στη Ligue 1. Προβάδισμα για Ζενίτ, ΤΣΣΚΑ στα δύο ζευγάρια της Euroleague, απέναντι σε Μπαρτσελόνα και Φενέρμπαχτσε, αντίστοιχα.

Μη χάσεις το over 2.5 της ημέρας

120. Μπραουνσβάιγκ – Άουε (19:30)

Ξεκινάμε από τη Β’ Γερμανίας. Η Μπραουνσβάιγκ μεσοβδόμαδα δεν έδειξε ιδιαίτερο ενδιαφέρον για το παιχνίδι με τη 2η στην κατάταξη Γκρόιτερ, έχασε εύκολα με 3-0. Απόψε δίνει πολύ πιο σημαντικό -και πιο εύκολο να διεκδικήσει- ματς, με στόχο να απομακρυνθεί περαιτέρω από την τελευταία τριάδα (είναι στο +2 αλλά η 16η Σαντχάουζεν έχει δύο ματς λιγότερα). Σαφώς πιο άνετη η Άουε, πολύ δύσκολα θα κινδυνεύσει ούσα στο +9 και τη 12η θέση. Είναι και ντεφορμέ, μετρώντας μόλις μία νίκη εδώ και 7 αγωνιστικές (1-2-4).



Προγνωστικό: Η Μπραουνσβάιγκ έχει «σημαδέψει» το αποψινό ματς και στην έδρα της έχει πάρει τις 6 από τις 7 φετινές νίκες στο πρωτάθλημα. Η Άουε έχει κατεβάσει ταχύτητα εσχάτως. Ποντάρουμε στον άσο του 2.55. (Interwetten)

Διαβάστε τη συνέχεια και καθημερινά το Κουπόνι Στοιχήματος στο Foxbet

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.