“Η Μαρία της σιωπής” – Αγνοούνται τα έργα για την ανάπλαση της Αγίου Δημητρίου




Δελτίο τύπου του δήμου Αγίου Δημητρίου στις 10 Φεβρουαρίου για την έναρξη των έργων στην Αγίου Δημητρίου:

Στο πλαίσιο του έργου “Διαπλάτυνση της λεωφόρου Αγίου Δημητρίου από Θεομήτορος έως Γράμμου”, την ερχόμενη εβδομάδα, 15- 20 Φεβρουαρίου 2021 θα αναπτυχθεί το απαραίτητο εργοτάξιο σε μέρος του οδοστρώματος στο τμήμα της λ. Αγίου Δημητρίου μεταξύ Αγίας Βαρβάρας και Α. Αργυριάδη.

Συγκεκριμένα και προκειμένου να χωροθετηθεί το εργοτάξιο, θα γίνει κατάληψη μέρους του οδοστρώματος στο τμήμα ανόδου προς λ. Βουλιαγμένης με παράλληλη κίνηση των εποχούμενων. Παράλληλα, θα κατασκευαστούν τα προβλεπόμενα δίκτυα υποδομής υποστήριξής του. Στη συνέχεια το εργοτάξιο θα μετακομίσει στο απέναντι ρεύμα του ίδιου τμήματος της λεωφόρου Αγίου Δημητρίου.

Καθ’ όλη τη διάρκεια του σημαντικού αυτού έργου, ληφθούν όλα τα απαραίτητα μέτρα για την ασφάλεια των διερχομένων και την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση των περίοικων, από τους οποίους ο Δήμος ζητάει τη συνεργασία και κατανόησή τους για την προσωρινή αναστάτωση.



Χωρίς όμως αυτή δεν είναι δυνατό να ολοκληρωθεί ένα έργο τέτοιας εμβέλειας, που θα αλλάξει και θα εκσυγχρονίσει ριζικά την εικόνα της πόλης του Αγίου Δημητρίου.

Έχουν περάσει δύο μήνες και τα έργα δεν έχουν ξεκινήσει. Το notia.gr δέχεται συνεχώς μηνύματα που αναφέρουν ότι υπάρχει πρόβλημα με τις απαλλοτριώσεις και παρόλο που έχει στείλει ερώτηση στο γραφείο τύπου, δεν έχει λάβει καμία απάντηση.

Διαβάστε Επίσης

�χόλια στο ““Η Μαρία της σιωπής” – Αγνοούνται τα έργα για την ανάπλαση της Αγίου Δημητρίου

  • 16/04/2021 at 6:50 μμ
    Permalink

    Μεταξύ μας και ας μη το πούμε παραέξω καλύτερα να μη ξεκινήσουν τα έργα γιατί αν δούμε τι γίνεται και στα άλλα (εκεί δίπλα είναι και το γήπεδο!) φοβάμαι ότι μπορεί να μείνουμε με τις κατασκευές υποδομής κάνα 3χρόνο.

    Απαντήστε
  • 17/04/2021 at 2:54 πμ
    Permalink

    Μα τι λετε κυριε Νικο! Αντι να λεμε νσ γινει σωστη μελετη και εκτελεση αυτης με χρονοδιαγραμμα υλοποιησης, λεμε καλυτερα να μην ξεκινησουν; Αυτη ειναι η αποψη σας ως δημοτης Αγιου Δημητριου; Η διατηρηση αυτης της ντροπης με τα κατεστραμμενα ή ανυπαρκτα πεζοδρομια; Ειναι αυτη “λεωφορος”, δρομος ταχειας κυκλοφοριας, κεντρικος αξονας σύνδεσης λεωφ Ποσειδωνος και Βουλιαγμενης;! Παρεχει ασφαλεια για τα παιδια και τους γονεις που τη διασχιζουν καθημερινα, μια που 6ο Δημ, 3ο Γυμν, 2ο Λυκ βρισκονται επι προσοψεως;

    Απαντήστε
    • 19/04/2021 at 1:17 πμ
      Permalink

      Αν αυτο καταλάβατε από αυτο που γράφτηκε δε μπορω να κανω κάτι. Η διαπλάτυνση προφανώς και ειναι σημαντική, οπως και τοσα αλλα. Δειτε ομως τι γίνεται με τα υπολοιπα εργα αυτής της δημοτικής αρχης. Δε τελειωνουν τιποτα. Φοβαμαι απλως μήπως αυτη τη διαπλάτυνση τη φορτωθουμε για χρόνια.

      Απαντήστε

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.