Hλιούπολη: “Έκλεψαν” την “πανελλήνια πρωτοτυπία” του Κωνσταντάτου




Ντροπή! Η δημοτική αρχή της Ηλιούπολης “έκλεψε” την ιδέα του δημάρχου Ελληνικού – Αργυρούπολης και έστησε Πασχαλινό Χωριό, στην κεντρική πλατεία. Πλάκα κάνουμε βέβαια, αλλά πως αλλιώς να διασκεδάσουμε με την ανακοίνωση της παράταξης “Ενωμένη Πόλη”:

“Δεν έχει όριο η φαντασία του Δημάρχου Ελληνικού – Αργυρούπολης, κ. Γιάννη Κωνσταντάτου, αφού μία ακόμα πρωτοπόρα ιδέα του γίνεται πράξη, δημιουργώντας πασχαλινά χωριά μέσα στην πόλη, δίνοντας ένα τόνο αισιοδοξίας και περνώντας το μήνυμα ότι η ζωή μας δεν σταμάτησε λόγω της πανδημίας” διαβάζουμε σε μια ανάρτηση της παράταξης “Ενωμένη Πόλη”, της παράταξης που ηγείται ο ίδιος ο δήμαρχος. Και μάλιστα ρίχνει και τα βέλη στους άλλους δημάρχους που δεν διαθέτουν τη φαντασία του άρχοντα της πόλης τους.

“Επειδή και εδώ είναι πρωτοπόρος και κάποιοι θα τον αντιγράψουν του χρόνου ως συνήθως με κάτι πιο “μεγάλο” θερμά συγχαρητήρια στον Δήμαρχο και την Διοίκηση μας για τον πασχαλινό στολισμό των πλατειών μας”

Δηλαδή στην Ηλιούπολη, “έκλεψαν” την ιδέα του Κωνσταντάτου με το Πασχαλινό Χωριό που έστησαν στην Πλατεία Εθνικής Αντίστασης του Δήμου Ηλιούπολης. Μάλλον κάποιοι έχουν ξεφύγει για τα καλά…
“Στην προσπάθεια του ο Δήμος μας να δώσει μια ευχάριστη νότα στη γιορτή του Πάσχα στην πόλη μας, έστησε το Πασχαλινό Χωριό για τους μικρούς μας δημότες και όχι μόνο, αφού πολλοί είναι οι συμπολίτες μας που δεν θα καταφέρουν να βρεθούν στα δικά τους χωριά λόγω της οικονομικής κατάστασης και των περιοριστικών μέτρων για την εξάπλωση της πανδημίας” λέει ο αντιδήμαρχος της Ηλιούπολης, Κώστας Σεφτελής.
“Θα κάνουμε ότι είναι δυνατόν, να περάσουν όμορφα και ανθρώπινα όλοι οι συμπολίτες μας και ειδικά αυτοί που δοκιμάζονται.
Υγεία για όλους! Με δύναμη και αισιοδοξία συνεχίζουμε…”



Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.