Αυτό ξέρει, αυτό θα συνεχίσει να κάνει




Το 2,50 στο Over 3.5 εύστοχες βολές του Νάντο Ντε Κολό στο χθεσινό παιχνίδι της ΤΣΣΚΑ Μόσχας με τη Φενέρμπαχτσε ήταν υπερβολικό και αυτό αποδείχθηκε με δύο τρόπους. Πρώτον, μέχρι να αρχίσει το ματς, το 2.50 είχε γίνει 1.87 και δεύτερον, η επιλογή είχε επιβεβαιωθεί από το 5΄, με τον Γάλλο να έχει στο τέλος του ματς 7/8 βολές.

Παίξε τα καλύτερα φρουτακια δωρεαν

Γράφει για το Foxbet ο Στέφανος Μαρολαχάκης

Πάμε στα σημερινά, όπου θα ασχοληθώ με τον δεύτερο αγώνα της σειράς της Αναντολού Εφές με τη Ρεάλ Μαδρίτης. Στον πρώτο αγώνα, η Εφές κυριάρχησε σε απόλυτο βαθμό στο δεύτερο ημίχρονο και πήρε τη νίκη με 90-63, έχοντας 14/36 τρίποντα. Με τον τρόπο που είναι δομημένο το ρόστερ της ομάδας του Εργκίν Αταμάν, ο μόνος παίκτης που δεν απειλεί από την περιφέρεια είναι ο Μπράιαντ Ντάνστον και αυτό σίγουρα δυσκολεύει την άμυνα των παικτών του Πάμπλο Λάσο.



Στο πρώτο ματς, οι Τούρκοι είχαν 19 τρίποντα στο πρώτο ημίχρονο και άλλα 17 στο δεύτερο, ενώ γενικά από τα 16 πιο πρόσφατα παιχνίδια τους στην EuroLeague, στα 12 έχουν πάρει περισσότερες από 26 προσπάθειες από την περιφέρεια. Κόντρα στη Ρεάλ των μεγάλων κορμιών και κυρίως του… σκιάχτρου Ταβάρες (εφόσον παίξει, αφού είναι αμφίβολος), πιστεύω ότι δεν υπάρχει λόγος να μην επιμείνουν στο περιφερειακό σουτ.

To line των 25.5 εκτελεσμένων τριπόντων είχε ξεπεραστεί από την τρίτη περίοδο στο πρώτο παιχνίδι και δεν ξέρω αν θα γίνει το ίδιο εύκολα και σήμερα, αλλά σίγουρα θα επιλέξω το Over, σε απόδοση 1.75.

Διάβασε περισσότερα προγνωστικά για την Euroleague στο Foxbet

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.