Ασημένιος πρωταθλητής Ευρώπης ο Διονύσης Ραψομανίκης




Τη δεύτερη θέση στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα EUROPEAN SENIOR CHAMPIONSHIPS G4 -SOFIA 2021, κατέκτησε ο πρωταθλητής του ΑΣ ΓΑΙΑ, Διονύσης Ραψομανίκης.

Κατάφερε μετά από δυνατούς αγώνες να ανέβει στο βάθρο των νικητών, μέσα από τη συμμετοχή του με την εθνική μας ομάδα στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα της Σόφιας, στα -54 κιλά.

Tζένη Σκεπετάρη: Με αφορμή το Ευρωπαϊκό μετάλλιο του αθλητή μου Διονύση Ραψομανίκη θα ήθελα να ευχαριστήσω από καρδιάς όλους τους συναδέλφους προπονητές που στήριξαν τον αθλητή μου. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον προπονητή της προολυμπιακής μας ομάδας & ομοσπονδιακό προπονητή κ. Θεοδωρο Ζηνέλη που κοουτσάρισε τον Διονύση και συντέλεσε στο μέγιστο προπονητικά και ψυχολογικά ώστε να καμαρώσουμε όλοι αυτή την διάκριση.

Ευχαριστώ πολύ τον κ Χρήστο Αλμασιδη προπονητή της προολυμπιακής μας ομάδας για την αμέριστη στήριξη του αθλητή μου. Κάνοντας την κάθε επιτυχία του Διονύση ξεχωριστή.



Ευχαριστώ πολύ τον κ Κώστα Καπάνη φίλο και συνάδελφο για την συμπαράσταση του σε όλη τη διάρκεια των αγώνων. Συγχαρητήρια στην Ελληνική ομοσπονδία ταεκβοντο που έδωσε ανάσα και πνοή στους αθλητές μας μετά από ένα χρόνο σε συνεχόμενα lockdown. Καλή επιτυχία σε όλα τα υπόλοιπα παιδιά και εύχομαι από καρδιάς να πανηγυρίσουμε 4 προολυμπιακές προκρίσεις

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.