Άλιμος: Γυναίκα οδηγός κίνδυνος θάνατος – Κυκλοφορεί με τζιπ χωρίς πινακίδες και προκαλεί πανικό (ΕΙΚΟΝΕΣ)




Δείτε τη μαρτυρία της Stavroula Lekakou

Βοηθήστε να βρεθεί. Τζιπ μαύρο χωρίς πινακίδες. Η οδηγός πρέπει να είναι Καλαμακιώτισσα. Μπήκε μπροστά μου στη Λ. Ιωνίας στο ύψος της Κλούβας με επικίνδυνο ελιγμό. Συνέχισε να οδηγεί επικίνδυνα, δύο φορές έκανε σφήνα μπροστά μου και όταν της άναψα τα φώτα και κόρναρα με έβρισε αισχρά μου έκανε χειρονομίες και προσπάθησε να με τρακάρει από δεξιά. Την απέφυγα και όταν βρέθηκα δίπλα της άνοιξα το παράθυρο να της ζητήσω το λόγο και μου έχυσε το καφέ μέσα στο αμάξι και πάνω μου.

Πήρα το 100 και δήλωσα το συμβάν ενόσω την ακολουθούσα. Στο φανάρι της Λ. Εθνικής Αντιστάσεως στο ύψος του μετρό Αγίου Δημητρίου μετά τα Everest μας πιάνει κόκκινο και ενώ βρισκόμαστε στη δεξιά λωρίδα σταματημένοι, βγήκε, κλώτσησε και έσπασε τον αριστερό μου καθρέπτη, μπήκε στο αυτοκίνητο και παραβιάζοντας το κόκκινο έστριψε στο φανάρι αριστερά στην οδό Υψηλάντου διασχίζοντας χωρίς καμία προειδοποίηση κάθετα την λεωφόρο. Στη συνέχεια παραβίασε και το επόμενο κόκκινο φανάρι και εξαφανίστηκε στη Λ. Βουλιαγμένης. Update: αμέλησα να γράψω ότι κάλεσα επιτόπου την αστυνομία, ήρθε μετά από ένα εικοσάλεπτο και έγινε καταγραφή του συμβάντος.

Βοηθήστε να βρεθεί. Τζιπ μαύρο χωρίς πινακίδες. Η οδηγός πρέπει να είναι καλαμακιώτισσα. Μπήκε μπροστά μου στη Λ. Ιωνίας…



Δημοσιεύτηκε από Stavroula Lekakou στις Κυριακή, 18 Απριλίου 2021

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.