Το παρασκήνιο για τη φρούρηση του Φουρθιώτη από την ΕΛΑΣ επειδή κινδυνεύει από τη φυλακισμένη 17Ν




Πώς του έχει διατεθεί συνοδευτική προστασία επιπέδου υπουργού και οι φόβοι του παρουσιαστή για την εγκληματική οργάνωση “17 Νοέμβρη”.

Έκπληξη αλλά και έντονες αντιδράσεις, προκάλεσε η αποκάλυψη πως η Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής διαθέτει περιπολικά από επτά υπηρεσίες της Βορειοανατολικής Αττικής, προκειμένου να φρουρούν σε εικοσιτετράωρη βάση το σπίτι του παρουσιαστή Μένιου Φουρθιώτη, στον Διόνυσο.
Τα σχετικά έγγραφα έφερε στην δημοσιότητα, μέσω του facebook, ο δημοσιογράφος και αντιδήμαρχος του Δήμου Ραφήνας, Χρήστος Τσεμπέρης, αναδημοσιεύτηκαν σε κάποιες ενημερωτικές ιστοσελίδες και προκάλεσαν την αμήχανη και ανεξήγητη αντίδραση της ΓΑΔΑ, να διαψεύσει με μια γενικόλογη ανακοίνωση τα δημοσιεύματα, παραβλέποντας την γνησιότητα των σχετικών εγγράφων, που η ίδια εξέδωσε!

Το ένα από αυτά αναφέρει τις υπηρεσίες που θα διαθέτουν από ένα περιπολικό ανά οκτάωρο την ημέρα, για φρούρηση της οικίας του Μένιου Φουρθιώτη, δηλαδή σταθερή στατική φύλαξη σε αυτό.

Και σαν να μην έφταναν όλα αυτά, με νέο αίτημα του προς το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, το οποίο κοινοποιεί από την Πρόεδρο της Δημοκρατίας μέχρι τον Διευθυντή του Γραφείου του Πρωθυπουργού Γρηγόρη Δημητριάδη, ο παρουσιαστής ζητά την διάθεση οκτώ αστυνομικών, δύο αυτοκινήτων και δύο μοτοσυκλετών, φρουρά δηλαδή που δεν διαθέτει ούτε το Υπουργός Προστασίας του Πολίτη Μιχάλης Χρυσοχοΐδης. Δείτε τη συνέχεια του ρεπορτάζ του Θάνου Σωτήρη στο: sputniknews.gr



Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.