Προφυλακιστέος ο Βασίλης Γκουρούσης για την κλοπή από τις θυρίδες (VIDEO)




Τον δρόμο για τη φυλακή έδειξαν εισαγγελέας και ανακριτής στον Βασίλη Γκουρούση μετά την απολογία του.

Οι λειτουργοί της δικαιοσύνης δε πείστηκαν από τους ισχυρισμούς του ότι είναι αθώος και δεν έχει διαπράξει την κλοπή από τραπεζικές θυρίδες στο Ψυχικό και τον έκριναν προφυλακιστέο.

Η δήλωση του δικηγόρου του:

Στο ανακριτικό γραφείο βρέθηκε και η σύζυγος του Τέτα Καμπουρέλη προκειμένου να καταθέσει ως μάρτυρας υπεράσπισής του.



Σύμφωνα με πληροφορίες, ο κατηγορούμενος αρνήθηκε τις κατηγορίες που του έχουν απαγγελθεί -για διακεκριμένες κλοπές κατ’ εξακολούθηση, απείθεια και παράβαση του νόμου περί όπλων- και κατέθεσε στον ανακριτή απολογητικό υπόμνημα.

Ειδικότερα, ο 58χρονος φέρεται ότι υποστήριξε πως δεν έχει σχέση με τη διάρρηξη των θυρίδων, ενώ προσπάθησε να αποδομήσει το στοιχείο της ύπαρξης του γενετικού υλικού του που βρέθηκε σε μία από τις θυρίδες.

Για τον λόγο αυτό όρισε τεχνικό σύμβουλο. Μάλιστα η πλευρά του κατηγορούμενου φέρεται να υποστηρίζει ότι το στίγμα ιδρώτα που εντοπίστηκε σε κινητό αντικείμενο και συγκεκριμένα σε ένα πλαστικό κουτί, το οποίο, όμως όπως υποστηρίζει, δεν υπάρχει ως πειστήριο στη δικογραφία, ούτε έχει κατασχεθεί.

Σύμφωνα με τον δικηγόρο του, Βασίλη Σερεμέτη: «Ο πελάτης μου είναι αθώος και θα ορίσουμε τεχνικό σύμβουλο για την πραγματογνωμοσύνη του DNA», ενώ στο πλευρό του 58χρονου κατηγορούμενου βρίσκεται και η σύζυγός του, η γνωστή αισθητικός Τέτα Καμπουρέλη. Πηγή: protothema.gr

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.