Μαρίνα Αλίμου: Τέλος στα ραντεβουδάκια πάνω στον κυματοθραύστη (ΕΙΚΟΝΕΣ)




Τέλος το σημείο των καψούρηδων στον κυματοθραύστη (τοιχάκι), στη Μαρίνα Αλίμου. Πάνω στο «τοιχάκι» όπως έλεγαν τον ψηλό κυματοθραύστη του λιμανιού είχαν ζήσει τις πιο αξέχαστες στιγμές εκείνης της περιόδου. Rock ακούσματα από το κοντινό μπαρ του Αλέξη (Skippers) και όνειρα, πολλά όνειρα. Σε αυτό το τοιχάκι οδήγησαν όλες τις μοτοσυκλέτες που κυκλοφορούσαν με το μυαλό και την ψυχή τους. Ερωτεύτηκαν, γέλασαν, έκλαψαν, ονειρεύτηκαν. Άφηναν την φαντασία τους ελεύθερη σε ένα ταξίδι του νου και των αισθήσεων. Κάπως έτσι περνούσαν οι μέρες και οι νύχτες των καλοκαιριών πριν την εφηβεία… Κείμενο: Άρης Καραμανλάκης/I Love Alimos

O δήμαρχος Αλίμου, Ανδρέας Κονδύλης απαντώντας στα σχόλια – παράπονα κατοίκων για την τοποθέτηση του φράχτη, ξεκαθάρισε ότι ο δήμος δεν έχει καμία σχέση αφού η μαρίνα ανήκει στο κράτος και πρόσφατα παραχωρήθηκε σε ιδιώτη επενδυτή:

“Τα κάγκελα δεν τα τοποθέτησε ο Δήμος μας, ούτε ελέγχει τον χώρο ο Δήμος. Όπως ίσως γνωρίζετε, η Μαρίνα ανήκει στο κράτος (ΕΤΑΔ ΑΕ & ΤΑΙΠΕΔ ΑΕ), που πρόσφατα παραχώρησε τη διαχείριση σε ιδιώτη επενδυτή.
Θα μιλήσουμε ωστόσο και με τους δύο (ΕΤΑΔ ΑΕ και επενδυτή), προκειμένου να διερευνήσουμε την αναγκαιότητα και τη νομιμότητα μιας τέτοιας περίφραξης”.



Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.