“Έφυγαν” από κορωνοϊό μάνα και κόρη




Απέραντη θλίψη και σοκ στη Ραφήνα. Σήμερα τα ξημερώματα έχασε τη μάχη με την covid-19 η Μαργαρίτα Κωστοπούλου σε ηλικία 58 ετών.

Η εκλιπούσα εργαζόταν στον ΔΕΔΔΗΕ Ν.Μάκρης κι ήταν συνάδελφος της αδελφής του Δημάρχου Ραφήνας-Πικερμίου Ελένης Μπουρνού, η οποία επίσης νόσησε από τον ιό. Πληροφορίες μου που δεν έχουν επιβεβαιωθεί λένε ότι και οι δύο κόλλησαν από κάποιον συνάδελφό τους.

Η Μαργαρίτα Κωστοπούλου ζούσε στο κέντρο της Ραφήνας τα τελευταία 38 χρόνια μαζί με την μητέρα της Βασιλική Κωστοπούλου. Νοσηλευόταν από τις 28 Φεβρουαρίου στο Λαϊκό Νοσοκομείο, όπου δυστυχώς καθυστέρησε πολύ να εισαχθεί διότι φρόντιζε την μητέρα της, την οποία κόλλησε επίσης covid και έφυγε από τη ζωή πριν από 20 ημέρες, σε ηλικία 94 ετών.

Στο Λαϊκό η Μαργαρίτα έπαθε πολυοργανική ανεπάρκεια ενώ δεν είχε υποκείμενα νοσήματα, λόγω της μεγάλης καθυστέρησης να νοσηλευτεί, και ανακοπή. Μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο ΚΑΤ και νοσηλεύτηκε για 17-18 ημέρες ακόμη διασωληνωμένη, ώσπου δεν άντεξε και σήμερα τα ξημερώματα έφυγε από τη ζωή.



Όλοι θα την θυμούνται ως μια ευγενική και γελαστή γυναίκα και μια ευσυνείδητη υπάλληλο.

Τα θερμά μας συλλυπητήρια και κουράγιο στην οικογένειά της. Κατερίνα Τράση/rpn.gr

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.