Τι αποκάλυψαν οι φίλοι του 24χρονου που σκοτώθηκε στο τροχαίο, στην Κερατέα (VIDEO)




Τραγωδία το μεσημέρι της Πέμπτης στην Κερατέα, με έναν 24χρονο να χάνει τη ζωή του όταν το αυτοκίνητο που οδηγούσε έπεσε σε γκρεμό 140 μέτρων.

Ο 24χρονος Γιώργος είχε προορισμό την Κακιά Θάλασσα. Μία λάθος κίνηση ή ίσως η απότομη στροφή μετέτρεψε τη βόλτα του σε τραγωδία. Το αυτοκίνητό του ξέφυγε από τον δρόμο και έπεσε σε γκρεμό 140 μέτρων. Το όχημα του άτυχου 24χρονου “καρφώθηκε” ακριβώς στη μέση της πλαγιάς και αιωρούνταν για ώρες στο κενό.

Ένας διερχόμενος οδηγός είδε από μακριά το αυτοκίνητο και ενημέρωσε αμέσως την Αστυνομία και την Πυροσβεστική. Αμέσως διοργανώθηκε μεγάλη επιχείρηση για τη διάσωσή του και ανάσυρση του ΙΧ. Στο σημείο έφτασαν άμεσα ισχυρές δυνάμεις της πυροσβεστικής (14 πυροσβέστες με έξι οχήματα) αλλά και ομάδα της 1ης ΕΜΑΚ, για να δέσουν το αυτοκίνητο σε ειδικούς ιμάντες. Πάρα τις προσπάθειες όμως δεν κατάφεραν να ανασύρουν ζωντανό τον 24χρονο ο οποίος υπέκυψε στα τραύματά του.

Τι αποκάλυψαν οι φίλοι του 24χρονου



“Λένε ότι είχε αφήσει σημείωμα στην οικογένειά του” ανέφερε μία φίλη του 24χρονου. “Ακούστηκε ότι έχει στείλει μήνυμα στους γονείς τους ότι θα δώσει τέλος στη ζωή του” είπε, μιλώντας στην κάμερα του ΑΝΤ1, φίλος του άτυχου νέου.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, ο 24χρονος Γιώργος έλειπε από το πρωί της Πέμπτης. Φίλοι και συγγενείς του έψαχναν να τον βρουν, καθώς δεν είχε δώσει σημεία ζωής. Όλοι οι οικείοι του, μιλάνε για ένα ήσυχο παιδί, που έκανε δύο δουλειές και πρόσφερε χρήματα στην οικογένειά του. Πηγή: enikos.gr

Η ξαδέλφη του θύματος μιλά αποκλειστικά στο LIVE NEWS και αποκαλύπτει πως ο δρόμος δεν έχει σημάδια φρεναρίσματος.

«Εμάς μας είπαν οι αστυνομικοί ότι είχε φύγει από πάνω. Η κλίση που έχει πάρει έχει φύγει από κατηφόρα. Παίζει να του έχει φύγει το αυτοκίνητο αλλά δεν είχε φρεναρίσματα και τέτοια κάτω. Κοίτα είναι δύο ενδεχόμενα. Ή να του έχει φύγει, να γύρναγε και να του έχει φύγει το αυτοκίνητο ή να το έχει κάνει μόνος του.»

Ακόμη συγκλονισμένη δεν μπορεί να καταλάβει τι συνέβη καθώς, τίποτα δεν είχε αλλάξει τον τελευταίο καιρό στη ζωή και τη συμπεριφορά του 24χρονου.

«Είχε την κοπέλα του. Πηγαίναμε και σοβαρά. Με την οικογένεια του μια χαρά δουλίτσα είχε. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί έχει γίνει όλο αυτό. Το μόνο που μας έκανε περίεργο ήταν ότι ήταν να πάει στη δουλειά και δεν πήγε. Από τη δουλειά μας ειδοποίησαν ότι δεν έχει εμφανιστεί»

«Αγνοείται από το πρωί. Έχουμε φάει όλον τον τόπο, έχουμε βγει στη γύρα. Εγώ με το μωρό να ψάχνω όλη την Κακιά Θάλασσα και δεν μου έκοψε να πάω εκεί πίσω που είναι στα 50 μέτρα από το σπίτι μου.».

Σοκ προκαλεί το γεγονός πως ο τόπος που περνούσε ανέμελες στιγμές τα σαββατοκύριακα έμελλε να γίνει η τελευταία του κατοικία.

«Ήταν όλα μια χαρά. Κάθε σαββατοκύριακο ήταν σ’ εμάς κάτω στο μέρος δηλαδή που έφυγε και λίγο πιο κάτω είναι το εξοχικό μας. Εγώ μένω από πάνω ο Γ. έμενε από κάτω. Κάθε σαββατοκύριακο ερχόντουσαν εκεί τα παιδιά.»

Όπως υποστηρίζει η ξαδέρφη του στο LIVE NEWS ο 24χρονος ουδέποτε άφησε σημείωμα ή έστειλε κάποιο μήνυμα στους δικούς του.

«Δεν ισχύει το θέμα αυτοκτονίας. Δεν έχει στείλει ούτε γράμμα στους γονείς, ούτε σε κανέναν. Μέχρι στιγμής που έχει κοιτάξει δύο φορές το κινητό η Αστυνομία δεν έχουν βρει κάτι.»

Όλοι στην Κερατέα μιλούν για ένα ευαίσθητο και καλό παιδί. Άνθρωπο του μεροκάματου που έκανε και δύο δουλειές για να τα βγάζει πέρα.

«Τον γνωρίζαμε. Δούλευε σε καφετέριες. Από τους πάρα πολύ καλούς πολίτες. Δεν το περιμέναμε. Είναι τραγικό.»

Στα ρεπό του κατέφευγε στη θάλασσα εκεί που έβρισκε γαλήνη και ηρεμία.Με την αρραβωνιαστικιά του συζούσαν το τελευταίο διάστημα και σχεδίαζαν να παντρευτούν.

Στη γειτονιά του Γιώργου υπάρχει ένα βαρύ πένθος. Όλοι αναρωτιούνται «γιατί». Σύμφωνα με πληροφορίες από την οικογένειά του, ειδικά η μητέρα μου, αντιλήφθηκε ότι κάτι δεν πάει καλά όταν ο Γιώργος έφυγε από το σπίτι. Πηγή: megatv.com

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.