Άλλη μία αποχώρηση – παραίτηση στην παράταξη του Τσαμήτα




Άλλη μία αποχώρηση-παραίτηση σημειώθηκε στην παράταξη του Βαγγέλη Τσαμήτα “Άλιμος Όλοι Μαζί”.
Θυμίζουμε ότι στις τελευταίες δημοτικές εκλογές ο Βαγγέλης Τσαμήτας κατάφερε να κερδίσει τρεις έδρες στο Δημοτικό Συμβούλιο, δηλαδή εξελέγη ο ίδιος ως επικεφαλής και οι πρώτοι δύο σε σταυρούς Δημοτικοί Σύμβουλοι, ο Νίκος Τσαμπαρλής και ο Μανώλης Μιχαλέτος.

Στη συνέχεια οι δύο Σύμβουλοι σταδιακά ανεξαρτητοποιήθηκαν και αποχώρησαν από την παράταξη “ΑΛΙΜΟΣ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ”, ο καθένας για τους δικούς του λόγους, με αποτέλεσμα ο Β. Τσαμήτας να απομείνει μόνος του στο Δημοτικό Συμβούλιο.

Σήμερα, 19/2/2021, η εκπρόσωπος του συνδυασμού Τσαμήτα στον Πολιτιστικό και Αθλητικό Οργανισμό κα. Βασιλική Πολυτσοπούλου με γραπτή δήλωσή της προς το Δ.Σ. δήλωσε ότι παραιτείται και αποχωρεί από τον Πολιτιστικό Οργανισμό, επικαλούμενη “προσωπικούς λόγους”, χωρίς να δίνει περισσότερες πληροφορίες.

Για τους καλά γνωρίζοντες, όμως, η παραίτηση αυτή δεν ήρθε ως κεραυνός εν αιθρία, αφού η περιδίνηση στην οποία έχει περιέλθει η παράταξη “ΑΛΙΜΟΣ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ”, εξαιτίας των χειρισμών του Β. Τσαμήτα, προεξοφλούσε εδώ και καιρό κι άλλες αποχωρήσεις, από τα λιγοστά πλέον στελέχη που έχουν απομείνει κοντά του.
Μιας και δεν έχουν απομείνει “ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ”, αλλά σχεδόν ολομόναχος ο επικεφαλής, μένει να δούμε εάν ο ίδιος ο Β. Τσαμήτας θα παραμείνει αρχηγός της παράταξης και θα επιμείνει να την οδηγήσει ξανά σε εκλογές ή αν θα αποχωρήσει όπως-όπως, προκειμένου ο συνδυασμός “ΑΛΙΜΟΣ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ” να ανασυνταχθεί και να διεκδικήσει ένα καλύτερο μέλλον. 



Υπάρχει, βέβαια, και το σενάριο που κυκλοφορεί εδώ και καιρό, χωρίς προς το παρόν να έχουν υπάρξει οριστικές αποφάσεις, να “ενωθεί” η παράταξη Τσαμήτα με την παράταξη Ορφανού και να διεκδικήσουν από κοινού τον Δήμο. Σε μια τέτοια περίπτωση δεν αποκλείεται και η σύμπραξη με μέρος του “ΑΝΩ-ΚΑΤΩ στο Καλαμάκι”, που αναζητά διέξοδο, μετά την αποστασιοποίηση μέρους της Δημοτικής Κίνησης από τον Κώστα Χαρίτο, τον οποίον όμως συνεχίζει να στηρίζει ο ΣΥΡΙΖΑ.

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.