Ο Γιάννης Παναγόπουλος νέος αντιδήμαρχος Οικονομικών Υπηρεσιών του Δήμου Aγίου Δημητρίου




Σύμφωνα με την τροποποίηση της Απόφασης Δημάρχου με αριθμό 23781/01.09.2020, ο Γιάννης Παναγόπουλος ο οποίος θα αναλάβει τα νέα του καθήκοντα την 1η Μαρτίου 2021:

🔵 Ορίζεται Αντιδήμαρχος Οικονομικών Υπηρεσιών με τις εξής αρμοδιότητες:

Την οργάνωση, διοίκηση, παρακολούθηση, συντονισμό και έλεγχο όλων των λειτουργιών των υπηρεσιακών μονάδων της Διεύθυνσης Οικονομικών Υπηρεσιών και τμημάτων αυτής (πλην των αρμοδιοτήτων που αφορούν στη λειτουργία του Δημοτικού Κοιμητηρίου)

Την τέλεση Πολιτικών Γάμων, την έκδοση και υπογραφή αποφάσεων και την επιβολή προστίμων, την υπογραφή αδειών, πιστοποιητικών, διοικητικών εγγράφων



Αναλαμβάνει την εποπτεία και το συντονισμό της λειτουργίας του Ανεξάρτητου Γραφείου Μηχανογράφησης – Μηχανοργάνωσης

Παράλληλα θα συνεχίσει να ασκεί τα καθήκοντά του ως Εντεταλμένος Δημοτικός Σύμβουλος σε θέματα αδέσποτων και δεσποζόμενων ζώων. Σύντομο Βιογραφικό

Ο Γιάννης Παναγόπουλος εκλέχθηκε για πρώτη φορά Δημοτικός Σύμβουλος το 2019 με το συνδυασμό ΑλλάΖΟΥΜΕ την Πόλη της Δημάρχου Μαρίας Ανδρούτσου. Γεννήθηκε το 1986 στον Άγιο Δημήτριο, όπου και κατοικεί μόνιμα. Πήγε σχολείο στο 9ο Δημοτικό, 2ο Γυμνάσιο και στο 3ο Ενιαίο Λύκειο του Δήμου Αγίου Δημητρίου. Είναι απόφοιτος του τμήματος Φυσικής του Πανεπιστημίου Κρήτης, ενώ κατέχει Μεταπτυχιακό από την Ιατρική Σχολή Αθηνών με τίτλο: “Περιβάλλον & Υγεία, Διαχείριση Περιβαλλοντικών θεμάτων με επιπτώσεις στην Υγεία”.

Είναι υποψήφιος διδάκτωρ του Τμήματος Φυσικής του Πανεπιστημίου Αθηνών στον τομέα Πυρηνικής Φυσικής και Στοιχειωδών Σωματιδίων με θέμα ‘Μελέτη μαγνητοσφαιρικών φαινομένων στην περιοχή της Αθήνας και υπολογισμός δόσεων ακτινοβολίας στον άνθρωπο”. Η έρευνα εκπονείται σε συνεργασία με την Ιατρική Σχολή Αθηνών και το ΕΚΕΦΕ «Δημόκριτος. Εργάζεται ως Τεχνικός Σύμβουλος σε θέματα επίδρασης του Περιβάλλοντος στην Υγεία και στην Οικονομία με εγγενές ενδιαφέρον για την ανάπτυξη στρατηγικών ανανεώσιμων πηγών ενέργειας και μείωσης του αποτυπώματος άνθρακα σε αστικά κέντρα, καθώς και ως επιστημονικός συνεργάτης στη χρήση μοντέλων προσομοίωσης για την πρόβλεψη της απόδοσης των φωτοβολταϊκών υπό τις συνθήκες που επιβάλλονται από συγκεκριμένα διαφορετικά ενσωματωμένα περιβάλλοντα.

Έχει εμπειρία σε θέσεις συντονισμού και ελέγχου λειτουργίας οικονομικοτεχνικών τμημάτων (υπήρξε για 5 χρόνια προϊστάμενος τεχνικού τμήματος στην εταιρία LevelUp) με ευθύνη διοίκησης έργων, οικονομικοτεχνικών μελετών διασφαλίζοντας τη μέγιστη απόδοση και την άριστη εξυπηρέτηση των πελατών. Υπήρξε αθλητής πυγμαχίας επί σειρά ετών και κατέχει δίπλωμα Προπονητή Πυγμαχίας από την Γενική Γραμματεία Αθλητισμού. Συμμετέχει ενεργά στο Δίκτυο Κοινωνικής Αλληλεγγύης και στην ομάδα ΚΕΘΕΑ Αριάδνη, ενώ ασχολείται ενεργά ως εντεταλμένος Δημοτικός Σύμβουλος σε θέματα διαχείρισης αδέσποτων και δεσποζόμενων ζώων.

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.