Γιώργος Γιαννόπουλος στο MEGA: Τα κακά παιδιά του θεάτρου να πάνε σπίτια τους




Στην εκπομπή «Κοινωνία Ώρα MEGA» μίλησε ο ηθοποιός και ανεξάρτητος δημοτικός σύμβουλος Ηλιούπολης, Γιώργος Γιαννόπουλος για το σάλο που έχει ξεσπάσει στο χώρο του θεάτρου σχετικά με τις καταγγελίες για σεξουαλική κακοποίηση.

Σύμφωνα με τον ηθοποιό, «στις απάνθρωπες συμπεριφορές, τα κακά παιδιά, τα κ@λόπαιδα, να πάνε στα σπίτια τους, να την κάνουν με ελαφρά πηδηματάκια, γιατί το σύστημα του θεάτρου θα τους ξεβράσει σαν την ήρα από το σιτάρι και να αφήσουν το σιτάρι μόνο του να γίνει αλεύρι, άμυλο για να θρέψει τον κόσμο. Τους αρρώστους να τους δει κάποιος γιατρός και τους βιαστές και τους εν δυνάμει εγκληματίες να τους χλευάσει η κοινωνία και τους στείλει στο Ανάπλι, στο Γεντί Κουλέ».

Όπως υποστήριξε ο κ. Γιαννόπουλος, δεν έχει δουλέψει με κανέναν από τους καταγγελλόμενους, στους οποίους, τόνισε δόθηκε υπεραξία από τους δημοσιογράφους και το σύστημα.

«Το θέατρο δεν είναι ιδιοκτησία κανενός, ανήκει στον Διόνυσο, στον Αισχύλο, το Σοφοκλή και τον Ευριπίδη», σχολίασε και πρόσθεσε πως είναι καιρός να ξεκαθαρίσουν οι κλίκες και να δουλέψει ομαλά ο χώρος του θεάτρου.



«Πολλή υπεραξία τους δώσαμε, ας αφήσουμε τη δικαιοσύνη να κάνει τη δουλειά της», κατέληξε.

Διαβάστε Επίσης

Ένα Σχόλιο στο “Γιώργος Γιαννόπουλος στο MEGA: Τα κακά παιδιά του θεάτρου να πάνε σπίτια τους

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.