Ασυναγώνιστη η Σίτι, με τον άσο στο εξάποντο του «Αλκαζάρ»




Ολοκληρώνονται τα πρώτα παιχνίδια για τη φάση των «16» στο Τσάμπιονς Λιγκ με τις δύο αποψινές αναμετρήσεις.

Όλα όσα θες να μάθεις για την stoihiman

774. Γκλάντμπαχ – Μάντσεστερ Σίτι (22:00)

Ολοκληρώνουμε με Τσάμπιονς Λιγκ. Στη Βουδαπέστη θα διεξαχθεί το ματς, οπότε η Γκλάντμπαχ χάνει το όποιο πλεονέκτημα έδρας είχε. Παρθενική παρουσία της γερμανικής ομάδας στα νοκ άουτ της διοργάνωσης, σημαντικό το κατόρθωμά της βέβαια καθώς άφησε πίσω της τις Σαχτάρ, Ίντερ.



Το κακό είναι πως δεν δείχνει να βρίσκεται σε ιδανική κατάσταση, με μόλις 1 νίκη στα 5 τελευταία επίσημα ματς, το θετικό ότι ο κόουτς Ρόζε δεν αντιμετωπίζει απουσίες. Η Σίτι τρελαίνει κόσμο το τελευταίο διάστημα, όχι μόνο με τις επιδόσεις της, αλλά κυρίως με το ποδόσφαιρο που παίζει. Το σερί των νικών, ανεξαρτήτως διοργάνωσης, έχει φτάσει τις 18 και η διαφορά ασφαλείας που έχει αποκτήσει στην Πρέμιερ Λιγκ επιτρέπει στον Γκουαρδιόλα να επικεντρωθεί στο… μαράζι όλων στον σύλλογο, το Τσάμπιονς Λιγκ.

Προγνωστικό: Δεν παίζεται η Σίτι. Μπορεί ανά πάσα στιγμή να κάνει ευκαιρία και να σκοράρει. Λογικό φαβορί για τη νίκη, το διπλό αποδίδει καλύτερα σε συνδυασμό με το Over, που έχει τύχη να βοηθήσει και η Γκλάντμπαχ για να έρθει.

Διαβάστε περισσότερα προγνωστικά για στο Κουπόνι Στοιχήματος του Foxbet

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.