Βήμα τελικού για τη Μπάνφιλντ στο 2.40




Συνεχίζεται η δράση στην Αργεντινή και απόψε μπορεί να ξεκαθαρίσει ο ένας φιναλίστ του τελικού. Η Μπάνφιλντ πάει στην έδρα της Ταγέρες και με νίκη ή και με ισοπαλία (λογικά), εξασφαλίζει την πρωτιά του ομίλου της.

Γράφει ο Αντώνης Κόκκινος

Διάβασε την αναλυτική αξιολόγηση για τo betshop casino

Η Ταγέρες είναι αξιόμαχο σύνολο, χάνει πολύ δύσκολα, αλλά εξίσου δύσκολα κερδίζει και οι ισοπαλίες της έχουν στοιχίσει μέχρι στιγμής. Μια ακόμα έφερε την περασμένη αγωνιστική, με το 2-2 κόντρα στη Χιμνάσια, που ουσιαστικά ψαλίδισε κατά πολύ τις ελπίδες της για την πρώτη θέση. Για να ελπίζει, θέλει μόνο νίκη τώρα κόντρα στη Μπάνφιλντ και την τελευταία αγωνιστική εκ νέου νίκη και να μην κερδίσει η Μπάνφιλντ στο άλλο ματς. Πρέπει να γίνει τώρα όμως το πρώτο βήμα.



Η Μπάνφιλντ από την πλευρά της έχει βγάλει εξαιρετικά στοιχεία μέχρι τώρα στο παιχνίδι της και ειδικά στα εκτός έδρας είναι απολαυστική. Μετράει τέσσερις νίκες και μια ισοπαλία, ξέρει ακριβώς τι ζητάει στο γήπεδο και κρατάει την τύχη στα χέρια της. Με νίκη είναι σίγουρα στον τελικό, με ισοπαλία πρέπει να γίνουν πάρα πολλά την τελευταία αγωνιστική.

Αυτή που πρέπει να ανοιχτεί είναι η Ταγέρες και δεν είναι εύκολο αυτό κόντρα σε μια Μπάνφιλντ που λατρεύει να παίζει στην αντεπίθεση. με δεδομένο ότι οι φιλοξενούμενοι είναι αυτοί που κρατάνε την τύχη στα χέρια τους, το 2 DNB θα αποτελέσει επιλογή.

Διαβάστε περισσότερα προγνωστικά για την Α’ Αργεντινής στο Foxbet.

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.